El nou aparcament dissuasori de Xàtiva comptarà amb 247 places

El pàrquing estarà connectat per bus a l’hospital i al centre urbà

L’aparcament dissuasori que l’Ajuntament està habilitant en el solar contigu al CRIS disposarà de 247 places. Es tracta d’una obra subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, per un import de 24.999,50 euros. L’alcalde Roger Cerdà i el regidor d’Obres, Ignacio Reig, han visitat el recinte per interessar-se per l’evolució dels treballs que han d’estar finalitzats abans del començament de la Fira d’Agost, ja que serà en aquest aparcament on s’acomodaran els vehicles i rulots dels firers.

roger-parking-disuasori-diaridigital.esL’Ajuntament de Xàtiva va sol·licitar les ajudes de l’IVACE per a l’estalvi i eficiència energètica en el sector del transport, que contribueixen a la reducció del consum d’energia i a la disminució de les emissions de gasos d’efecte hivernacle associades. L’objecte de l’actuació és condicionar aquesta parcel·la de sòl de titularitat municipal, situada en la carretera d’Alzira, per a transformar-la en una plataforma de transferència de passatgers, amb l’habilitació d’un aparcament i una parada de bus, que permeta una comunicació eficient amb dues zones de saturació de vehicles a la ciutat, com són el centre urbà i l’Hospital Lluís Alcanyís. Les actuacions van encaminades a complir els compromisos internacionals en matèria d’estalvi, diversificació energètica i respecte al medi ambient.

Des de l’IVACE es pretén incorporar un incentiu econòmic que anime a les entitats i empreses a l’execució de mesures que contribuïsquen a millorar la qualitat ambiental de les ciutats, disminuint les emissions de gasos d’efecte hivernacle i gasos nocius, a l’augment dels usuaris del transport públic i a l’increment de l’eficiència energètica en el transport, emmarcant-se aquesta actuació dins de l’estratègia de la Comunitat Valenciana en matèria d’estalvi i eficiència energètica en el sector del transport per a l’horitzó 2020.

No hay comentarios

Dejar respuesta