Xàtiva acull el I Festival Socarrats Folk

El Grup de Danses Socarrel de Xàtiva ha anunciat l’I Festival Socarrats Folk, que tindrà lloc del 19 al 21 d’abril a la ciutat de Xàtiva.

Aquest esdeveniment destaca per celebrar la música tradicional i el patrimoni cultural, oferint una experiència única per a tots els amants de la cultura valenciana.

Destaca la participació especial de la Colla de Ball Pagès de Sant Carles de Peralta, de l’illa d’Eivissa. Amb la seua indumentària i balls típics mostraran riquesa cultural de les illes Balears.

El programa del festival inclou una àmplia gamma d’activitats com a visites culturals a la ciutat i, com a acte central, una cercavila que recorrerà els carrers des de la plaça la Seu fins a l’Albereda Jaume I. A les 12 hores del dissabte, els dos grups, el Grup de Danses Socarrel i la Colla de Ball Pagès, oferiran una actuació conjunta.

A més de les actuacions en directe i les activitats culturals, els visitants tindran l’oportunitat de gaudir de la deliciosa gastronomia local i conéixer més sobre les tradicions i costums de la Comunitat Valenciana.

El Grup de Danses Socarrel espera que l’I Festival Socarrats Folk siga una celebració inoblidable de la música, la dansa i el patrimoni cultural, i convida a tots els residents i visitants a unir-se a aquest esdeveniment.

DIVENDRES 19 D’ABRIL

20:30 hores – En la casa del Cigroner: recepció de la Colla de Ball Pagès de Sant Carles de Peralta (Eivissa).

21:30 hores – Sopar de benvinguda. 

22:00 hores – Visita nocturna guiada per la ciutat de Xàtiva. 

DISSABTE 20 D’ABRIL

10:30 hores – Concentració a la Plaça de la Seu dels grups participants per a realitzar la foto oficial del festival.

11:00 hores – Inici de la cercavila fins l’Albereda de Jaume I, es ballarà dansà en punts concrets del recorregut (Itinerari: Plaça de la Seu, Carrer Noguera, Plaça del Mercat, Carrer Botigues, Quatre Cantons, Font Alós, Sant Francesc, Albereda Jaume I)

12:00 hores – Actuació en l’Albereda (entre l’edifici de Correus i Ajuntament)

15:00 hores –  Dinar de Germanor en el Restaurant “Els Porxes”. 

22:00 hores – Sopar de germanor a l’Espai Cultural de la Música Nova amb ambientació musical.  

DIUMENGE 21 D’ABRIL

10:00 hores – Visita cultural per la ciutat i al castell.

14:00 hores – Dinar de cassoles d’arròs al forn i dolços típics de Xàtiva a l’Espai Cultural de la Música Nova.  

Cloenda del I FESTIVAL SOCARRATS FOLK.

No hay comentarios

Dejar respuesta