Supermoto al Circuit d’Albaida: Doblet de Julen Ávila en la màxima categoria

Campionat d’Espanya de Supermoto, 1a Prova

El Campionat d’Espanya de Supermoto ha celebrat la seua primera prova del 2024 en el Circuit d’Albaida aquest cap de setmana amb temperatures molt altes, impròpies del mes d’abril, però amb un gran ambient en el pàdoc. Els aficionats de la zona tampoc han volgut perdre’s la carrera ja que entre els inscrits es trobaven els millors de la disciplina.

La jornada del dissabte va estar dedicada als entrenaments i les mànegues de classificació amb victòries de Julen Ávila, Nahir Cano, Miguel Ángel Fernández i Adrián Torrelo.

La pole en SM85 se la va emportar Fermín Valero. Hui s’han celebrat totes les mànegues de carrera.

Julen Ávila, rival a batir

Durant les primeres voltes de la Race1, Alejandro Rodríguez ha encapçalat al grup de SMPro, SMJunior, SMMáster i SMRoad encara que tenint a prop a Julen Ávila. Han rodat oferint un gran espectacle durant els girs inicials fins que el de KTM ho ha avançat per a posar terra pel mig i guanyar amb autoritat.

Alejandro s’ha quedat només en la segona posició amb Jonas Nedved en P3.

Al contrari que en la mànega 1, en la segona Ávila sí ha eixit davant per a tirar des del principi i traure’ls molta distància a tots. Alejandro s’ha posat segon amb Nedved bastant més arrere. En l’equador de la carrera, José Luis Crespo ha avançat a Jonas i s’ha ficat tercer de la general.

Per davant, les coses ja no han canviat i Julen ha sigut el guanyador, Alejandro segon i Crespo tercer.

En la cerimònia de lliurament de trofeus de SMPro han estat Julen Ávila, Alejandro Rodríguez i Jonas Nedved; de SMJunior els mateixos Julen, Alejandro i Ángel Soler; de SMMáster José Luis Crespo, Agustín García i Marcelo Silveiro i de SM250 Max Serra i Joel Valero.

No hay comentarios

Dejar respuesta