Xàtiva acull aquest diumenge la VI Cursa i marxa solidària «Runcancer»

La prova Runcancer constarà d’una cursa de 6,5 km i una marxa de 4 km, amb un preu d’inscripció de 5 euros

Xàtiva celebrarà aquest diumenge la seua VI Cursa i Marxa Solidària organitzada per l’Assemblea Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. La prova, incorporada al V Circuit Provincial «Runcancer», és una de les 18 curses i 80 marxes que es celebren en diferents localitats de la província de València.

La cita comptarà amb dues proves diferents: una cursa competitiva de 6,5 kilòmetres, que s’iniciarà a les 10 del matí, i una marxa no competitiva de 4 kilòmetres que començarà pocs minuts després de l’eixida de la carrera, des de l’Albereda Jaume I a l’alçada de l’Ajuntament de Xàtiva.

El preu d’inscripció, que es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer, és de 5 euros, amb l’opció d’adquirir també la samarreta commemorativa, per altres 5 euros. A més a més, s’obsequiarà als participants amb una motxilla. Les inscripcions es poden fer de manera online a la pàgina web www.toprun.es fins el dijous 26 de setembre a les 20:59 hores, així com de forma presencial (sols per als participants de la marxa) fins al divendres 27 de matí a algun dels establiments col·laboradors: Aquasport, Atletes, Atmósfera, Avanza Fitness, Carmela Lledó Kids, Décimas, Forn de Llueca, Luis Martínez i Setabis Sport.

L’arreplegada de dorsals per als participants que hagen escollit la inscripció telemàtica es podrà realitzar el dissabte de 17:30 a 20:30 al pati de la Casa de Cultura, i el dissabte 28 de 10:15 a 21 hores al Centre Comercial Plaza Mayor. Serà necessari aportar un document acreditatiu. A més a més, també es podrà aconseguir dorsal el dia de la carrera a la línia d’eixida, des de les 8 del matí i fins mitja hora abans del començament de la prova.

Des de l’organització han recordat que l’edat mínima per a participar en la cursa és de 16 anys, i que en la marxa poden participar tant adults com joves, xiquets, nadons amb carros o inclús mascotes, i que tots els participants han de portar el dorsal per poder estar coberts per l’assegurança de responsabilitat civil.

El passat any 2018, la carrera Runcancer a Xàtiva va aconseguir un total d’11.865 euros, que es van destinar íntegrament a la lluita contra el càncer.

Un gran dispositiu per a la cita

El dispositiu preparat per a aquest diumenge comptarà amb efectius de la Policia Local i de Protecció Civil, a més dels servicis d’un metge i d’una ambulància fixa que es situarà junt a la línia de meta. Hi haurà guarda-roba per als corredors, banys a la Glorieta, dutxes a la Ciutat de l’Esport i aparcaments al Pavelló de Voleibol i a la Ciutat de l’Esport. També es comptarà amb un gran nombre de voluntaris i voluntàries dels diferents clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, com ja va succeir en els darrers anys, des de Rytmus s’organitzarà una batucada durant la celebració de les proves per a animar als participants, als quals se’ls obsequiarà a la seua arribada a meta amb aigua, fruita i altres avituallaments. Hi haurà trofeus als tres primers classificats masculins i femenins, de cada categoria general i local, i també hi haurà un premi al club amb un major nombre de participants inscrits.
També hi haurà exhibicions d’esgrima, zumba, biodansa i castells inflables per als més menuts, i en finalitzar el matí es sortejaran diversos regals donats per diferents establiments de la ciutat.


En Castellà:

Xàtiva acoge este domingo la VI Carrera y marcha solidaria por la lucha contra el cáncer

Runcancer-2La prueba Runcancer constará de una carrera de 6,5 km y una marcha de 4 km, con un precio de inscripción de 5 euros

Xàtiva celebrará este domingo su VI Carrera y Marcha Solidaria organizada por la Asamblea Local de la Asociación Española Contra el Cáncer. La prueba, incorporada al V Circuito Provincial «Runcancer», es una de las 18 carreras y 80 marchas que se celebran en diferentes localidades de la provincia de Valencia.

La cita contará con dos pruebas diferentes: una carrera competitiva de 6,5 kilómetros, que se iniciará a las 10 de la mañana, y una marcha no competitiva de 4 kilómetros que empezará pocos minutos después de la salida de la carrera, desde la Alameda Jaume I a la altura del Ayuntamiento de Xàtiva.

El precio de inscripción, que se destinará íntegramente a la lucha contra el cáncer, es de 5 euros, con la opción de adquirir también la camiseta conmemorativa, por otros 5 euros. Además, se obsequiará a los participantes con una mochila. Las inscripciones se pueden hacer de manera online en la página web www.toprun.es hasta el jueves 26 de septiembre a las 20:59 horas, así como de forma presencial (solo para los participantes de la marcha) hasta el viernes 27 por la mañana en alguno de los establecimientos colaboradores: Aquasport, Atletas, Atmósfera, Avanza Fitness, Carmela Lledó Kids, Décimas, Forn de Llueca, Luis Martínez y Setabis Sport.


La recogida de dorsales para los participantes que hayan escogido la inscripción telemática se podrá realizar el sábado de 17:30 a 20:30 en el patio de la Casa de Cultura, y el sábado 28 de 10:15 a 21 horas en el Centro Comercial Plaza Mayor. Será necesario aportar un documento acreditativo. Además, también se podrá conseguir dorsal el día de la carrera en la línea de salida, desde las 8 de la mañana y hasta media hora antes del comienzo de la prueba.


Desde la organización han recordado que la edad mínima para participar en la carrera es de 16 años, y que en la marcha pueden participar tanto adultos como jóvenes, niños, bebés con carros o incluso mascotas, y que todos los participantes tienen que llevar el dorsal para poder estar cubiertos por el seguro de responsabilidad civil.
El pasado año 2018, la carrera Runcancer en Xàtiva consiguió un total de 11.865 euros, que se destinaron íntegramente a la lucha contra el cáncer.
Un gran dispositivo para la cita


El dispositivo preparado para este domingo contará con efectivos de la Policía Local y de Protección Civil, además de los servicios de un médico y de una ambulancia fija que se situará junto a la línea de meta. Habrá guardarropa para los corredores, baños en la Glorieta, duchas en la Ciudad del Deporte y aparcamientos en el Pabellón de Voleibol y en la Ciudad del Deporte. También se contará con un gran número de voluntarios y voluntarias de los diferentes clubes deportivos de la ciudad.


Por otro lado, como ya sucedió en los últimos años, desde Rytmus se organizará una batucada durante la celebración de las pruebas para animar a los participantes, a los cuales se los obsequiará a su llegada a meta con agua, fruta y otros avituallamientos. Habrá trofeos a los tres primeros clasificados masculinos y femeninos, de cada categoría general y local, y también habrá un premio al club con un mayor número de participantes inscritos.
También habrá exhibiciones de esgrima, zumba, biodanza y castillos hinchables para los más pequeños, y al finalizar la mañana se sortearán varios regalos dados por diferentes establecimientos de la ciudad.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 3 =