Vint-i-nou voluntàries de Protecció Civil reben formació a Xàtiva

29 voluntàries i voluntaris de Protecció Civil de la província de València estan realitzant un curs per adquirir nous coneixements per al millor desenvolupament del servei que presten

 L’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), amb col·laboració amb la Policia Local de Xátiva, ha organitzat a l’Aula de Formació de les dependències de la Policia Local de Xátiva, el curs «Formació Bàsica per al Voluntariat de Protecció Civil», el qual té una durada de 40 hores i s’està realitzant des del 23 de març i finalitza el 7 d’abril. En aquest curs estan participant 29 persones voluntàries de Protecció Civil de les Agrupacions d’Algemesí, Riba-roja de Túria, Cullera, Xeraco, Enguera, L’Alcúdia, Almussafes, Bunyol i Xàtiva.

formacion-voluntarios.2-diaridigital.esAmb la celebració d’aquest curs de formació es pretén que tot el voluntariat de 
Protecció Civil adquirisca nous coneixements, per al seu millor desenvolupament en la tasca de forma més professional i segura, que es veurà reflectit en un millor servei a la societat. El curs està compost per classes teòriques i practiques multidisciplinàries de molt diverses àrees de la seguretat, on els professionals de les diferents branques donen nocions de perfeccionament amb diferents activitats i blocs.

Amb la celebració d’aquest curs es demostra la bona col·laboració existent entre l’IVASPE i l’Ajuntament de Xàtiva, així com l’interès de tots dos per formar a les persones vinculades i als diferents col·lectius.


En Castellà:

Personas voluntarias de Protección Civil reciben formación en Xàtiva

formacion-voluntarios.1-diaridigital.es29 voluntarias y voluntarios de Protección Civil de la provincia de València están realizando un curso para adquirir nuevos conocimientos para el mejor desarrollo del servicio que prestan

El Instituto Valenciano de Seguridad Pública y Emergencias (IVASPE), con colaboración con la Policía Local de Xátiva, ha organizado en el aula de Formación de las dependencias de la Policía Local de Xátiva, el curso «Formación Básica para el Voluntariado de Protección Civil», el cual tiene una duración de 40 horas y se está realizando desde el 23 de marzo y finaliza el 7 de abril. En este curso están participando 29 personas voluntarias de Protección Civil de las Agrupaciones de Algemesí, Riba-roja de Túria, Cullera, Xeraco, Enguera, L’Alcúdia, Almussafes, Bunyol y Xàtiva.


Con la celebración de este curso de formación se pretende que todo el voluntariado de Protección Civil adquiera nuevos conocimientos, para su mejor desarrollo en la tarea de forma más profesional y segura, que se verá reflejado en un mejor servicio a la sociedad. El curso está compuesto por clases teóricas y practicas multidisciplinarias de muy diversas áreas de la seguridad, donde los profesionales de las diferentes ramas dan nociones de perfeccionamiento con diferentes actividades y bloques.

Con la celebración de este curso se demuestra la buena colaboración existente entre la IVASPE y el Ayuntamiento de Xàtiva, así como el interés de ambos para formar a las personas vinculadas y a los diferentes colectivos.

No hay comentarios

Dejar respuesta