Lloc Nou d’en Fenollet acull la IV GastroFira Artesanal de la Mancomunitat

La IV GastroFira Artesanal de la Mancomunitat es celebrarà aquest dissabte a Lloc Nou d’en Fenollet

• Aquest esdeveniment està dirigit al públic en general on, durant la jornada, les persones assistents trobaran tallers infantils, tapes, productes ecològics i de proximitat.

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal organitza aquest dissabte 6 d’abril, la quarta edició de la GastroFira Artesanal.

L’esdeveniment es desenvoluparà a l’aire lliure, concretament a la plaça Constitució, en horari de matí i de vesprada, els visitants podran trobar productes artesanals així com una programació d’activitats complementària.

La presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha declarat que “amb aquesta quarta edició que realitzem, queda patent que aquest tipus d’esdeveniments tenen molt bon acolliment per part del públic, alhora que , des de la Mancomunitat promocionem el nostre territori, així com la riquesa dels productes autòctons i de proximitat, la gastronomia i l’artesania del territori dels nostres pobles”.

La jornada arrancarà a les 10:00h i a les 10:30h es celebrarà la inauguració oficial. A partir d’aquesta hora i fins a les 14:00h hi haurà diferents activitats infantils, tals com tallers d’elaboració de milotxes, jocs tradicionals o tallers de perruqueria i pintacares a càrrec de l’associació La Vida es Bella . A les 10:30 h es realitzarà, per part del col·lectiu La Buenavista una solta de coloms, i posteriorment, a les 11.30 serà el torn del grup La Sénia amb una demostració de danses. A final de matí, a les 13.45 hrs , es realitzarà la ruta de la tapa, animat per la colla de dolçaina i tabalet, Cap Amunt de Montesa. Les activitats infantils continuaran de nou a les 16.00h, on una hora després, a les 17:00h es sortejarà el primer lot de productes de la terra i posteriorment, a les 18.00 hi haurà una exhibició de cubà, així com un monòleg a càrrec de Marcos Cháfer a les 19.00 hrs.

De 20.30 a 22.00 actuarà el grup valencià Tenda i a les 22:00h es clausurarà la fira.


En castellà:

La IV GastroFira Artesanal de la Mancomunidad se celebrará este sábado en Lloc Nou d’en Fenollet

La Mancomunidad de Municipios la Costera-Canal organiza este sábado 6 de abril, la cuarta edición de la GastroFira Artesanal.
El acontecimiento se desarrollará al aire libre, concretamente en la plaza Constitución, en horario de mañana y tarde donde los visitantes podrán encontrar productos artesanales, así como una amplia programación de actividades complementaria.

La presidenta de la entidad, Mª José Tortosa, ha declarado que “con esta cuarta edición que realizamos, queda patente que este tipo de acontecimientos tienen muy buena acogida por parte del público, a la vez que, desde la Mancomunidad promocionamos nuestro territorio, así como la riqueza de los productos autóctonos y de proximidad, la gastronomía y la artesanía del territorio de nuestros pueblos”.

La jornada arrancará a las 10:00h y a las 10:30h se celebrará la inauguración oficial. A partir de esta hora y hasta las 14:00h habrá diferentes actividades infantiles, tales como talleres de elaboración de cometas, juegos tradicionales o talleres de peluquería y “pintacaras” a cargo de la asociación La Vida es Bella. A las 10:30 h se realizará, por parte del colectivo La Buenavista, una “solta de coloms”, y posteriormente, a las 11.30 será el turno del grupo La Sénia con una demostración de danzas. A final de la mañana, a las 13.45 hrs , se realizará la “Ruta de la Tapa”, animado por el grupo de dolçaina i tabalet Cap Amunt del municipio de Montesa. Las actividades infantiles continuarán de nuevo a las 16.00h, donde una hora después, a las 17:00h se sorteará el primer lote de productos de la tierra y posteriormente, a las 18.00 habrá una exhibición de cubà, así como un monólogo a cargo de Marcos Cháfer a las 19.00 hrs.

De 20.30 a 22.00 actuará el grupo valenciano Tenda y a las 22:00h se dará por clausurada la feria.

No hay comentarios

Dejar respuesta