Vicent Marzà i Maria Josep Amigó visiten les obres del col·legi de La Sénia de l’Alcúdia de Crespins

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha acollit, en el matí del 23 d’octubre, la visita del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà i de la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó per a visitar les obres de millora que s’estan duent a terme en el CEIP La Sénia. Després de la recepció per part de les autoritats municipals, Marzà i Amigó han mantingut una reunió al costat de l’alcalde de la localitat, Pepe Garrigós, i la junta directiva del col·legi públic de l’Alcúdia de Crespins.

En la reunió, la directora del centre, Laura Tortosa, ha plantejat al conseller d’Educació una sèrie de peticions entre les quals destaquen la millora energètica de la sala d’informàtica posat que a dia d’avui no hi ha ordinadors per a tots els alumnes; millores en un dels patis; millores acústiques així com el recobriment d’un altre dels patis perquè els escolars puguen jugar en els dies de pluja.

Després de la trobada, el conseller d’Educació i la vicepresidenta de la Diputació s’han desplaçat fins al CEIP La Sénia per a veure les obres de millora del centre educatiu basades en la renovació de portes i finestres. cal recordar que aquestes millores s’emmarquen en el Pla de Manteniment d’Escoles 2017-2018 i compta amb un pressupost de 124.795,87 euros.

marza-amigo-visiten-2--alcudia-de-crespinsEl conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha valorat positivament la col·laboració entre Diputació, Conselleria i el propi Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins “i aquesta actuació se sumarà al Pla Edificant amb el qual també es milloraran els espais de joc i oci”. “Amb aquesta col·laboració a tres bandes estem posant tota la nostra obstinació i recursos a la disposició de les persones i millorant el dia a dia dels centres educatius valencians” ha explicat Marzà.

La vicepresidenta de la Diputació de València ha expressat la seua satisfacció després de veure que les obres “són ja una realitat”. Amigó ha remarcat que la inversió, a nivell provincial, “és inèdita i quan venim a localitats com l’Alcúdia de Crespins ens adonem que tant les associacions de pares i equips directius, entre d’altres, estan satisfets amb aquesta actuació duta a terme entre la Diputació i Conselleria, ja que tenim clar que la nostra prioritat és l’ensenyament públic”.

Per la seua banda, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, mostra el seu content amb aquesta inversió “ja que fins ara el centre no podia estalviar energèticament parlant perquè la calor s’escapava a causa del mal estat de les portes i finestres”. “Des de l’equip de govern estem molt satisfets amb la millora del col·legi de la nostra localitat i amb aquesta actuació queda clar que, gràcies al Govern del Botànic, es destina diners per a millorar infraestructures de tota l’autonomia” ha manifestat Garrigós.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − 5 =