Canals albergarà el Campionat d’Espanya de Fitkid 2019

Per segon any consecutiu, aquest esdeveniment socioesportiu tan important tindrà lloc a la nostra localitat el cap de setmana del 27 i 28 d’abril de 2019 després de l’èxit assolit amb el Campionat d’Espanya de 2018, on més de 1.200 esportistes es van donar cita al pavelló Ricardo Tormo de Canals.

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena; el regidor d’Esports, José Ramon Garrido; l’organtizació Fitkid España, representada per Alícia López i Toni Alvira; les dos escoles locals de Fitkid, Ballart i Fantasy; han tingut una reunió al despatx d’Alcaldia per a donar forma i planificar, amb el temps que la competició ho requereix, aquest esdeveniment social i esportiu de gran envergadura. La data, el lloc de competició, els voltants, l’allotjament, les instal·lacions, les mesures de seguretat, l’accés, l’escenari, etc., tot ha d’estar a l’alçada d’una competició nacional que portarà a Canals els millors clubs de Fitkid de tota Espanya.

fitkid-canalsA més del Campionat d’Espanya de Fitkid per a 2019, Mireia i Arantxa, gerents dels dos clubs de FITKID de Canals, Ballart i Fantasy, amb el suport de la Regidoria d’Esports i de la pròpia Fitkid España, han proposat una jornada de Macroentrenament FITKID al pavelló municipal Ricardo Tormo. Aquest dia, diumenge 25 de novembre, es donaran cita a Canals entrenadors reconeguts d’aquesta disciplina esportiva, distints clubs de la província i centenars d’esportistes que s’acostaran fins al nostre poble per a viure una sessió d’entrenaments de 10:00h a 19:00h, ininterrompudament.

Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals, “es tracta d’una nova oportunitat de mostrar que el nostre poble està sobradament preparat per a albergar esdeveniments com aquest”. A més ha afegit “que és una avantatge comptar amb Arantxa, Mireia i les seues respectives escoles de FITKID, reconegudes arreu del territori, per a posar en valor la rellevància social que aquest esport té a Canals”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + veinte =