VI Cursa i Marxa Solidària Xàtiva contra el Cáncer

Xàtiva se suma un any més a la lluita contra el càncer amb la VI Cursa i Marxa Solidària contra aquesta malaltia. La prova forma part del V Circuit Provincial contra el Càncer, RUNCÀNCER, circuit que aquest any compta amb 18 curses i 80 marxes en diferents localitats de la província.

A Xàtiva se celebrarà el diumenge 29 de setembre de 2019 a partir de les 10.00 h.
Constarà de dues proves diferents: una cursa competitiva de 6,5 Km i una marxa no competitiva de 4 Km.

La modalitat de CURSA començarà a les 10.00 h, mentre que la modalitat de MARXA començarà pocs minuts després, totes dues tindran COM A EIXIDA I META l’Albereda Jaume I, davant de l’Ajuntament.

L’import del dorsal és de 5 €, que es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer, amb opció a samarreta commemorativa per 5€ més. Enguany amb l’adquisició del dorsal obtindrem una motxilla gentilesa de Dentalmulet.

Les inscripcions es poden realitzar amb diferents opcions:
– PRESENCIAL: Només per als participants de la marxa, fins a divendres 27 de setembre de matí.
Es poden aconseguir dorsals en els següents establiments:

– Aquasport.
– Atletes.
– Atmósfera.

– Avanza Fitness.
– Carmela Lledó Kids.
– Décimas.

– Forn de Llueca.
– Luis Martínez.
-Setabis Sport.

Ací no cal inscriure’s, només s’arreplega el dorsal i es donen a canvi 5 €. Adquiriran junt al dorsal un val per una motxilla, que han d’entregar per poder arreplegar-la els dies abans de la cursa en els llocs on es venguen els dorsals i les samarretes.

– ONLINE: Per a tots els participants de la cursa i els de la marxa que vulguen aquesta opció fins a dijous 26 de setembre a les 20.59 h, en la següent pàgina web d’Internet:

https://www.toprun.es/eventos/run-cancer-xativa-2019

Amb l’opció online, l’arreplegada de dorsals serà divendres 27, al pati de la Casa de la Cultura de 17.30 a 20.30 h i dissabte 28, al Centre Comercial Plaça Major de 10.15 a 21.00 h. Per a arreplegar-los serà necessari presentar un document acreditatiu de la identitat del participant i el paper de la inscripció, amb el que podreu també adquirir la motxilla.
– A la LÍNIA D’EIXIDA: es podrà obtindre el dorsal davant de l’Ajuntament des de les 8.00 h fins a 30 minuts abans de començar les proves.

Aquests tres dies també es podran adquirir nous dorsals per als participants que ho desitgen, tant de la marxa com de la cursa i s’arreplegaran les motxilles amb l’entrega prèvia del val que se vos havia donat a les botigues a l’hora d’adquirir el dorsal. A més, qui vulga podrà aconseguir una samarreta commemorativa per 5€ més, de venda només aquests dies mentre s’entreguen els dorsals.

L’edat mínima dels participants en la cursa és de 16 anys.

En la marxa poden participar no només adults, sinó també joves, adolescents, xiquets, nadons amb carros, mascotes, etc. Tots els participants han de portar el dorsal per poder estar coberts per l’assegurança de responsabilitat civil. Els menors que participen en la marxa han de fer-ho acompanyats d’un adult i amb el dorsal.

El dispositiu preparat per al dia de la prova comptarà amb efectius de la Policia Local i Protecció Civil, els servicis d’un metge i una ambulància fixa junt a la línia de meta. Hi haurà també guarda-roba per als corredors, banys a la Glorieta, dutxes a la Ciutat de l’Esport i aparcaments al Pavelló de Voleibol i a la Ciutat de l’Esport. A més de comptar amb la inestimable ajuda dels voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat que, gràcies a la gestió de la coordinadora d’esports, ens ajuden per a poder dur-ho a terme. Agraïm també l’ajuda prestada per l’Ajuntament i la de tots els establiments, comerços, entitats i empreses que col·laboren d’una manera o d’una altra, perquè sense el suport de tots ells no podríem dur-ho a terme.

Com en anys anteriors, durant les proves ens acompanyaran a ritme de batucada els tambors dels percussionistes de l’acadèmia Rytmus, i a tots els participants se’ls obsequiarà quan arriben a la meta amb aigua, caldo Aneto, fruita donada per Mercaxàtiva i taronges regalades per Recreativos Saetabis.

Hi hauran trofeus per als tres primers classificats en la cursa, masculins i femenins, de cada categoria, general i local. I com a novetat tenim un premi per al club més nombrós, el club que tinga més participants inscrits.

Quan s’acabe l’entrega de trofeus, se rifaran amb el número de dorsal diversos regals donats per diferents establiments de la ciutat com ara Aquasport, Atletes, Atmosfera, Avanza Fitness, Decathlon, Dormizen, Óptica Meseguer, Setabis Sport, Sprinter, etc.

Seguirem la festa veient fascinats les exhibicions d’esgrima dels alumnes del Club d’Esgrima Xàtiva; ens divertirem movent els nostres cossos ballant zumba amb el Sport Club Avanza Fitness i amb M. Paz; ens emocionarem amb la biodanza; i els més menuts podran gaudir de castells inflables.

No vos podeu perdre un matí tan especial lluitant contra el càncer. L’any passat vam ser més de 2000 participants i vam aconseguir arreplegar 11.865 € integres per a la investigació sobre aquesta malaltia. Moltes gràcies.

A veure si enguany junts ho podem superar, per això des de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, fem una crida a tota la ciutadania de Xàtiva i pobles veïns a participar de nou d’aquesta festa solidària, on ho passarem molt bé mentre ajudem a recaptar fons per a la investigació sobre el càncer i que en un futur esta malaltia es puga eradicar. Gràcies.

No hay comentarios

Dejar respuesta