Concentració nocturna contra la violència de gènere a La Llosa de Ranes

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes es suma a la convocatoria estatal proposta per la Plataforma Feminista d’Alacant, amb la declaració de l’Estat d’Emergència Feminista.

Per això, convida a tota la població a partiticpar en la concentració nocturna que tindrà lloc demà divendres 20 de setembre, a les 20:00 hores, a les portes de l’Ajuntament. Amb el lema de “la nit serà violeta” l’Ajuntament pretén visualitzar i conscienciar a la societat sobre la violència de gènere com un sistema públic que atenta contra els drets de les dones.

El passat sis d’agost, la Plataforma Feminista d’Alacant va declarar l’Emergència Feminista per a lluitar contra el terrorisme masclista que ha estat present durant tot l’estiu als carrers espanyols. Una iniciativa que pretenia eixir al carrer i que s’ha reactivat amb els últims assassinats produïts en els últims dies. El triple crim masclista comés aquesta setmana en Valga (Pontevedra) ha augmentat el nombre de víctimes a 42 dones assassinades en el que portem de 2019.

No hay comentarios

Dejar respuesta