L’Albereda de Xàtiva acollirà diumenge el Mig Any Faller Infantil

El proper diumenge, 22 de Setembre a partir de les 11 h, tindrà lloc el mig any faller infantil de Xàtiva, organitzat per la Junta Local Fallera de Xàtiva, i amb la col·laboració de les 19 comissions falleres de la ciutat, que se celebrarà a l’Albereda de Xàtiva.

L’acte protocol·lari tindrà lloc a les 11 h del matí, inaugurant aquest acte, la Fallera Major Infantil de Xàtiva, Carmen Pavia i Solves. Posteriorment, els xiquets i xiquetes podran gaudir dels unflables i els diferents tallers preparats per la delegació infantil de Junta Local Fallera i les delegades i delegats de les comissions.

A les 14 h (aproximadament) tindrà lloc el dinar del mig any, on els infantils, fallers i els seus familiars gaudiran d’una jornada familiar a l’albereda.

Des de la Junta Local Fallera de Xàtiva han animat als xiquets a participar en totes les activitats programades i gaudir d’un diumenge diferent.
En definitiva, una jornada lúdica per tal de gaudir de la germanor fallera i celebrar que tan sols queda mig any perquè els monuments fallers tornen als carrers de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × dos =