Veïnes i veïns d’Ontinyent visiten Xàtiva dins dels viatges culturals “Majors Actius”

Jorge Rodríguez i Sayo Gandia acompanyen als veïnes i veïns d’Ontinyent durant l’última visita de l’any a Xàtiva, on han estat rebuts per l’alcalde Roger Cerdà

Més de 100 ontinyentins i ontinyentines es desplaçaven aquest dimarts a Xàtiva dins dels viatges culturals organitzats per “Majors Actius”, el programa d’envelliment saludable impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent. Al llarg de l’any, gràcies a este programa s’han desplaçat més de 800 persones a través de les 6 eixides culturals que s’han organitzat per conèixer el patrimoni d’altres ciutats valencianes.

Durant la seua estada en Xàtiva, els veïns i veïnes d’Ontinyent han visitat espais museístics, el Betlem monumental, el castell, així com altres monuments. L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha volgut donar la benvinguda a la ciutat als participants acompanyat per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; per la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia i la tècnica de turisme de la ciutat. Rodríguez ha volgut agrair a Roger Cerdà i l’Ajuntament de Xàtiva “la bona predisposició per col·laborar en esta activitat del programa “Majors Actius» que intenta tornar a la gent gran un poc del molt que han aportat a la nostra societat».

Esta eixida a Xàtiva és l’última de les visites culturals que s’han previst per a este any, que van començar al gener amb una eixida a València amb 50 veïns i veïnes d’Ontinyent per conèixer el Palau de la Batlia on està la seu de la Diputació de València, així com el Museu Valencià d’Etnologia o l’església de Sant Nicolau. Cap a març, es va tornar a organitzar un viatge a València amb 4 autobusos i més de 200 persones que van visitar la Diputació, la Generalitat i gaudiren d’una mascletà. Altra de les eixides va tindre com a escenari Dénia on es van desplaçar més de 200 persones amb 4 autobusos; 3 autobusos i vora 150 persones van anar a Gandia; així com 100 persones a Cofrents i 106 ara a Xàtiva.

Sayo Gandia mostrava la seua satisfacció per l’èxit de la iniciativa dels viatges culturals de «Majors Actius» que en “alguns casos s’ha hagut de quadruplicar i triplicar l’oferta davant la gran demanda com va ser el cas de Dénia on vam arribar a tindre 600 inscrits. Anem a continuar treballant per oferir més viatges vista la demanda dels propis usuaris del programa”, concloïa.

No hay comentarios

Dejar respuesta