Canals oferirà el programa «Jove Oportunitat» a partir de febrer

La Regidoria de Joventut ha treballat per poder portar a terme al municipi aquesta recent iniciativa destinada a joves entre 16 i 21 anys que han deixat de banda els seus estudis.

El programa començarà en febrer i, durant el mes de desembre i gener, qualsevol interessat pot passar-se pel servei d’Orientació Laboral de l’Ajuntament de Canals per rebre tota la informació necessària i resoldre tots els dubtes. A més, poden seguir-se els resultats i tot el que s’ha fet en les primeres edicions d’aquest programa en altres municipis en l’instagram de Jove Oportunitat (https://www.instagram.com/joveoportunitat/?hl=es).

Aquesta proposta de l’IVAJ promou que els joves que han abandonat els seus estudis es reunisquen cada matí, durant quatre hores, amb un coach per parlar i intentar alliberar-se de les etiquetes que la societat ha establert sobre els joves descobrint què és allò que els agradaria i què volen fer en un futur.

En aquestes sessions, l’objectiu principal és que els joves creguen en ells mateix i prenguen les rendes de la seua vida. Aquestos joves tindran activitats especials com eixides a empreses o la participació en activitats esportives i culturals, descobrint el que es fa al municipi i arreu de tota la Comunitat Valenciana.

Ricardo Requena, regidor de Joventut, ha afirmat que «no volem deixar de dedicar els nostres esforços per a portar endavant programes com aquest al nostre municipi per continuar oferint oportunitats per als joves del municipi que poden ajudar-los de forma decisiva en el seu futur».

El servei d’Orientació Laboral es troba a la Plaça de La Constitució, Nre 2. També es pot telefonar al 96224 11 49 o al 664 385 217 i enviar un correu a canals.ocupació@canals.es.

No hay comentarios

Dejar respuesta