La ruta es celebrarà aquest dissabte pel matí, a les 9:00h, i no per la vesprada tal i com estava previst

Després de la ruta celebrada a Rotglà i Corberà, aquesta setmana el programa d’itineraris senderistes de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal arriba al municipi de Vallada.

Des de la localitat s’ha proposat la realització de la ruta de ‘El Tossal’ amb un recorregut aproximat de 10 kilòmetres, de dificultat baixa, i una durada estimada de tres hores i mitja.

Ruta-QuesaEls participants podran gaudir de la flora i la fauna típica d’aquesta zona, del paisatge del Vall de Montesa i el Pla del Campello, a més de conèixer la història geològica de la regió i alguns jaciments fòssils.

Malgrat que la ruta és gratuïta cal inscriure’s prèviament a través del formulari que hi ha a la pàgina web de la Mancomunitat, www.lacosteracanal.es o telefonant al 674 348 771. L’eixida està prevista dissabte a les 9.00 del matí, i no per la vesprada tal i com estava previst, des de la porta de l’Ajuntament

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, i alcaldessa de Vallada, MªJosé Tortosa, ha animat de nou tant als veïns del municipi com de les comarques a participar en aquesta iniciativa d’oci saludable que permet conèixer molt millor els nostres pobles i gaudir dels seus atractius.
El programa de rutes continuarà el 27 de maig a Bolbaite i finalitzarà el 24 de juny a la Llosa de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cinco =