La Llosa de Ranes acull diumenge el Campionat de la Comunitat de Fitkid

El proper diumenge, l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes acollirà el Campionat de la Comunitat Valenciana de Fitkid en la seua edició de 2018 en modalitat solista.

El campionat començarà a les 16:00 hores amb les categories en modalitat de desfilada, entre les que es troben les de Fantasía, Dance Show i Hip hop en categories Baby, Kid, Júnior i Adult.

A les 18:00 hores començaran les modalitats de premiació, on s’inclouen les de Fit-Kid i Fit-Kid Promo, també en categories Baby, Kid, Júnior i Adult, estes dos últimes amb modalitats femenina i masculina.

En el Campionat de la Comunitat Valenciana celebrat l’any passat a Canals, les lloseres Candela Agustí, Tania Rubio i Carla Gallego es van proclamar guanyadores de la categoria de Fit-Kid Equip en la categoria Kid. Tania Rubio també va ser subcampiona en la categoria solista de Fantasia Baby.

El Fitkid és una modalitat de dansa acrobàtica nascuda a Badalona a principis dels anys 90 que mescla el ball acadèmic tradicional amb les acrobàcies i la gimnàstica esportiva sense aparells que cada vegada va guanyant més adeptes.

La primera competició de Fitkid de la història va ser el Campionat d’Espanya que va tindre lloc a Barcelona en 1994 i en l’any 2000 se celebra la primera competició internacional d’esta modalitat. Des de l’any 2003, Fitkid Espanya forma part de la Federació internacional de Dansa amateur (IDF).

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × uno =