La comunitat educativa de Xàtiva s’uneix a la Fira Solidària Intercentres

La Comissió Solidària Intercentres, formada enguany pels instituts Josep de Ribera, La Costera, IES Lluís Simarro i IES Claret, va celebrar en la jornada del divendres la quarta edició de la Fira Intercentres a l’Albereda de Xàtiva amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre la situació de pobresa i desigualtat existents al nostre entorn, fer partíceps a l’alumnat en una tasca solidària i formativa com a ciutadans i arreplegar fons per a les ONG’s de Xàtiva implicades en l’ajuda humanitària, la lluita contra la pobresa i l’exclusió social com Gent de la Consolació, Creu Roja, Aspromivise, LAND OF HOPE, Cáritas, Centre de Dia Alzheimer, Xateba, ACOFEM, AVSA-COTASA, Escoles Solidàries, Manos Unidas, Fons Valencià de Solidaritat i Àxem-13.

IMG_7619-w700-h467Segons va explicar Rosalía Moscardó, una de les coordinadores de l’esdeveniment, a DiariDigital.es aquesta activitat “suposa una gran mostra de solidaritat per part de tota la comunitat educativa de la ciutat que s’uneix per una mateixa causa”. En aquest sentit, va apuntar que “es tracta d’una jornada molt bonica per eixa gran unió que existeix entre la comunitat educativa”.

Malgrat que el temps no va acompanyar massa “hi ha hagut una gran afluència de públic però no obstant, el més important és que els alumnes puguen conèixer aquestes entitats”, va afegir Moscardó.

Durant tota la jornada va haver venda solidària de llibres i objectes de segona mà, coques i beguda així com diferents actuacions que van animar la fira.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 − 8 =