Una pluja torrencial va deixar anit carrers inundats i cotxes atrapats a Xàtiva

El fort aiguat que va caure anit en una hora va deixar carrers inundats i vehicles atrapats en la capital de La Costera, però no va haver-hi danys personals.

Segons dades de l’AEMET, a Xàtiva, abans de la mitjanit les pluges van ser torrencials, acumulant 105.6 l/m2, dels que 66.6 l/m2 van caure en sols una hora.

Això va provocar nombrosos problemes i la ràpida intervenció dels bombers del Consorci. Entre la vintena d’avisos, hi destaquen fonamentalment els rescats de conductors en vehicles atrapats per l’aigua, i la retirada d’aigua en habitatges, aparcaments, baixos d’edificis, i inclús en el pati interior d’una residència d’ancians.

El Consorci Provincial de Bombers de València ha realitzat 21 intervencions per pluges durant la passada nit i matinada, molt especialment a la localitat de Xàtiva.

Els principals problemes s’hi han produït entre les 23 h de la passada nit i les 03.00 h d’esta matinada, encara que posteriorment s’hi han seguit realitzant intervencions, ja en menor mesura. A més de a Xàtiva, també s’hi han rebut avisos per pluges a Alcúdia de Crespins, Llosa de Ranes i Gandia.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =