Arriba una nova edició del crus de “Panaderia i rebosteria” a Canals

L’associació d’alumnes del Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) de Canals, junt a la regidoria de Promoció Socioeconòmica, ha organitzat la propera edició del curs de “Panaderia i rebosteria” que en les anteriors edicions ha comptat amb nombrosos inscrits i amb molts interessats que han quedat en llista d’espera.

Per tal de donar resposta a la demanda d’aquesta formació, els membre de CFPA han volgut organitzar aquest curs que tindrà lloc cada dilluns i dimecres de maig, a partir del dia 6, de 15:00h a 18:00h. S’impartirà a la Panaderia Casa Mario de Canals, ubicada al Carrer Nauselva.

Les places són limitades, per això, caldrà apuntar-se per poder participar. Les inscripcions seran al CFPA (al carrer San Juan de Ribera, 72 de Canals) el 30 d’abril i el 2 de maig, de 12:00h a 14:00h, i el 3 de maig, de 18:00h a 20:00h. El preu d’aquest curs serà de 10€.

El regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, ha anunciat que «amb aquest curs donem resposta a molta gent que en les darreres edicions ha quedat en llista d’espera i no ha pogut formar-se ja que les places són limitades. A més, és un goig poder comptar amb l’organització de l’associació d’alumnes del CFPA que, sense cap dubte, estan molt implicats en la formació de la gent del poble”.

No hay comentarios

Dejar respuesta