Arriba una nova edició del crus de “Panaderia i rebosteria” a Canals

L’associació d’alumnes del Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) de Canals, junt a la regidoria de Promoció Socioeconòmica, ha organitzat la propera edició del curs de “Panaderia i rebosteria” que en les anteriors edicions ha comptat amb nombrosos inscrits i amb molts interessats que han quedat en llista d’espera.

Per tal de donar resposta a la demanda d’aquesta formació, els membre de CFPA han volgut organitzar aquest curs que tindrà lloc cada dilluns i dimecres de maig, a partir del dia 6, de 15:00h a 18:00h. S’impartirà a la Panaderia Casa Mario de Canals, ubicada al Carrer Nauselva.

Les places són limitades, per això, caldrà apuntar-se per poder participar. Les inscripcions seran al CFPA (al carrer San Juan de Ribera, 72 de Canals) el 30 d’abril i el 2 de maig, de 12:00h a 14:00h, i el 3 de maig, de 18:00h a 20:00h. El preu d’aquest curs serà de 10€.

El regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, ha anunciat que “amb aquest curs donem resposta a molta gent que en les darreres edicions ha quedat en llista d’espera i no ha pogut formar-se ja que les places són limitades. A més, és un goig poder comptar amb l’organització de l’associació d’alumnes del CFPA que, sense cap dubte, estan molt implicats en la formació de la gent del poble”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × cuatro =