Ontinyent efectua una neteja intensiva de 26 parcs públics i zones verdes escolars

El regidor de Serveis Municipals demana la col·laboració ciutadana per mantenir el més nets possibles estos espais

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Serveis Municipals, està procedint estos dies a una acció de neteja intensiva d’un total de 26 parcs públics i zones verdes escolars.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta ha explicat que esta neteja intensiva extraordinària ve fent-se als últims anys a partir del mes d’abril, contemplant accions com ara la neteja de zones pavimentades amb aigua a pressió; la neteja humida del mobiliari urbà amb desinfectants, incidint especialment les papereres, fonts i jocs infantils; l’eliminació de grafittis als jocs infantils; la neteja a fons dels imbornals; la neteja dels residus que puguen haver baix les plantes, o el buidatge i neteja del fons de les basses, estancs o fonts ornamentals.

Els primers parcs on s’actuarà esta setmana i la que ve són el d’Ausias March, Mestre Ferrero, Jaume I, Pere IV, Grup Ramon Llin, i Glorieta. A continuació serà torn per als parcs de Donants de Sang, la Cerámica, Sant Rafel, Xalet de les Boles, la Inmaculada, Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor, La Vila, el Llombo, Alejandro Bataller i Sant Domingo. Als propers mesos també es farà una neteja intensiva del Poliesportiu i de les zones verdes dels col·legis.

Manuel Cuesta demanava la col·laboració ciutadana per mantenir el més nets possibles estos espais, “ja que per mantenir Ontinyent net és fonamental contar amb la col·laboració dels veïns i veïnes. Els nostres parcs, jardins i zones verdes són de totes i tots, i com a tals hem de tenir cura del seu estat”, assenyalava.

No hay comentarios

Dejar respuesta