Un total de 16 peces es presenten al concurs de pasdobles fallers de Xàtiva

Des de la Junta Local Fallera de Xàtiva s’ha informat de que en una vegada acabat el termini de presentació de composicions, el nombre total d’inscrits per al concurs ha sigut de 16 peces provinents de tot l’Estat Español.

El jurat tècnic format per José Martínez Colomina, Director i Professor superior del Conservatori de Castelló, Daniel Ferrero Silvaje, compositor, Director i Professor de Conservatori, i Paco Sánchez Roca, director de la “Primitiva Setabense”, després d’estudiar i analitzar les 16 peces presentades han decidit que les quatre obres finalistes siguen: Esperit Faller, Vespra de Festa, Xàtiva Fallera i Renaixença.

El proper dia 19 de febrer, els quatre pasdobles finalistes seran interpretats per la “Música Vella “ de Xàtiva en el concert del Gran Teatre.

En aquest acte, i després del concert es farà públic el fallo del jurat. El primer dels premis (Fallera Major de Xàtiva) serà concedit pel jurat especialista, i el segon premi (Fallera Major Infantil de Xàtiva) serà seleccionat mitjançant votació popular, pel públic assistent a l’acte.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + seis =