Un mes de maig ple de proves per al CAX Orientació

El CAX Orientació es prepara per a les diverses proves de la Lliga Autonòmica (LACV), de la Lliga Sud-Est (LSE) i de la Lliga Escolar Intercomarcal que es disputaran al País Valencià i a Castella-La Manxa.

Un mes ben complet és allò que li espera al CAX Orientació. El calendari d’orientació de maig contempla un total de 6 proves de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV), on una de les proves serà el Campionat
Autonòmic de Mitja Distància, i 4 coincideixen en proves de la Lliga SudEst (LSE). A més a més, se celebrarà una prova de la Lliga Escolar Intercomarcal de València.

Els primers en començar seran els més menuts del CAX Orientació que es desplaçaran a terres castellonenques per a participar pel matí del dissabte 7 de maig en la 4ª prova de la Lliga Escolar Intercomarcal de València que transcorrerà pels carrers de Xèrica. El mateix dia, per la vesprada, el paratge del Barranc de Mataburros de Xèrica acollirà la 4ª LACV i Campionat Autonòmic de Mitja Distància. Totes les proves del dissabte estaran organitzades pel Club Esportiu Aventura Verd3.

El diumenge 8 de maig, el CAX Orientació és desplaçarà fins a Balsa de Ves en la província d’Albacete on coincidiran la 5ª LACV i 3ª LSE en la prova de Llarga Distància en el mapa de “El Calvario”. Al finalitzar la prova, organitzada pel club BMT Casas de Ves, es faran entrega dels trofeus de la Lliga Sud-Est 2021.

El cap de setmana del 14 i 15 de maig, el CAX Orientació es desplaçarà a La Nucia, on es disputaran una prova Sprint pels seus carrers i una de Distància Intermitja pel paratge El Captivador, corresponents a la 6ª i 7ª LACV, i la 4ª LSE. Aquestes proves les organitzaran el Club d’Orientació La Nucia i el club Universitat d’Alacant.

El CAX Orientació tancarà el mes amb el desplaçament de nou a terres d’Albacete, en concret a Peñas de San Pedro, on el club GODIH organitza el Trofeu que commemora el seu 30 aniversari per als dies 21 i 22 de maig. Les proves correspondran a la 8ª i 9ª LACV / 5ª i 6ª LSE.

No hay comentarios

Dejar respuesta