Rotary Club Xàtiva realitza una campanya benèfica a favor dels necessitats

Ha entregat a Gent de la Consolació de Xàtiva 2 tones de productes frescos i 150 racions de menjar calent

Membres de la junta directiva de Rotary Club Xàtiva, encapçalada pel seu president, Julio Cabrera, han fet lliurament a l’associació Gent de la Consolació de Xàtiva, de dues tones d’aliments i productes frescos de primera necessitat per a les famílies més necessitades de la ciutat, en el marc d’una campanya benèfica amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques.

Uns aliments que sens dubte, ajudaran a alleujar la precària situació de centenars de famílies xativines que encara suporten els greus efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia de COVID-19 que sembla no tindre fi.
Entre els productes aportats per Rotary Club Xàtiva en aquesta campanya destaquen, per exemple, 200 kg d’arròs, 500 kg d’alls i cebes, més de 1.000 kg de fruites fresques com a pomes, peres i taronges, així com una gran varietat de dolços com, per exemple, els famosos Miguelitos de la Roda.

Cal destacar que tots aquests aliments han sigut donats de manera altruista per les empreses Fruites Palmira, Masalmar, Paco Pallás, Arrossos Sant Tomàs, SHS Rafa Llácer, Chema Barberà i Paiarrop, a les quals el Club agraeix la seua generositat i disposició per a col·laborar en aquesta acció solidària.

Així mateix, Rotary Club Xàtiva ha volgut continuar aquest Nadal amb la campanya de racions solidàries que va impulsar el passat exercici amb l’objectiu de portar a la taula de les persones més necessitades de la ciutat, un plat de menjar calent en aquestes dates tan assenyalades.

Així doncs, en aquesta ocasió, han entregat a aquesta associació benèfica un total de 50 racions de paella valenciana -donades al seu torn pel conegut establiment de menjars per a portar El Mosset Mediterrani-, així com altres 50 racions de gaspatxo manxec i 50 de fideuà.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − ocho =