Ulleye convoca el seu simposi de les víctimes del bombardeig

Els propers dies 7, 10 i 11 de febrer, Ulleye durà a terme els actes en record de les víctimes del bombardeig de Xàtiva de 1939. El 7 de febrer, dimecres, es presentaran dues obres editades dins del context de la memòria històrica a les 20:00h a la Casa de la Cultura de Xàtiva.

La primera, ‘Música per a la llibertat’ un llibre CD amb obres de Stockhausen i Messiaen que serà presentat per Josep Manel García Company, director de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana i director de la Capella d’Art Music de Xàtiva.

La segona, ‘Xàtiva, la Guernica del País Valencià, un espai per a la pau’, actes del VIII Simposi de Víctimes del Bombardeig de Xàtiva de 1939 realitzat l’any 2017, que serà presentat per Josep Lluís Cebrián Molina, coautor del llibre ‘República i Guerra Civil a Xàtiva (1931-1939)’. En aquest llibre es ressenyen, entre altres temes, els protagonistes de la repressió i depuració després de la Guerra Civil dels treballadors de l’Ajuntament de Xàtiva de l’època.

D’altra banda, els dies 10 i 11 tindrà lloc el simposi anual que convoca Ulleye per a parlar dels diferents aspectes de la repressió després del bombardeig de 1939 amb assistència lliure.

No hay comentarios

Dejar respuesta