El govern municipal assegura que el PP «distorsiona» les xifres de creixement econòmic a Xàtiva

La resposta per part del govern municipal a les crítiques del PP de Xàtiva respecte a les polítiques de Promoció Econòmica no s’ha fet esperar assegurant que el PP «distorsiona les xifres de creixement econòmic a Xàtiva».

Així, han fet constar que en l’actual legislatura s’ha reduït el nombre d’aturats en 1.018 persones a la ciutat de Xàtiva i el nombre d’afiliats a la Seguretat Social ha passat de 7.750 durant el govern del PP als 9.149 de l’actualitat.

Pel que fa al nombre de llicències d’apertura per activitat econòmica, han afegit que també s’estan produint xifres positives, passant de 161 llicències d’activitat en l’any 2016 a 185 en desembre de 2017.

Aquestes xifres, asseguren, “són l’esforç del conjunt de la societat xativina i de l’acompanyament que estan fent les actuals administracions públiques, les quals, en el darrer any han injectat 401.779 euros sols en matèria de plans d’ocupació, gestionats pel departament de Promoció Econòmica”.

També es destaca el paper facilitador de la regidoria per al desenvolupament del comerç local, impulsant ajudes que fins al moment eren inexistents a Xàtiva.

Tot aquest seguit d’intervencions forma part de l’Estratègia Econòmica per a Xàtiva 2017, document de plena actualitat que va ser presentat i aprovat el passat mes de març, on se li va oferir participar al PP, sent la seua aportació totalment nul·la, sentencien des del govern municipal.

No hay comentarios

Dejar respuesta