El TSJ de la Comunitat Valenciana dóna la raó a l’Ajuntament de Canals

L’Ajuntament de Canals ha lliurat al poble de pagar 202.564,39€ per l’expropiació d’una de les parcel·les per a sòl dotacional pròximes a l’institut Francesc Gil.

Després de la sentència ferma del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i de distints judicis des de l’any 2015, la justícia ha donat la raó a l’Ajuntament de Canals i ha dictaminat pagar 17.449,61€ per una de les parcel·les expropiades, en lloc dels 220.014€ que els propietaris reclamaven en primera instància.

La sentència ha sigut favorable cap al consistori canalí. Aquest resultat ha lliurat de més de 200.000€ el cost d’expropiació per aquest terreny. Els propietaris, a més, hauran de fer-se càrrec dels costos derivats de la cassació davant el Tribunal Suprem, que ha sigut inadmesa.

Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals, es tracta “d’una molt bona notícia per l’estalvi que a les arques de tots i de totes les canalines va a suposar, a més a més, de generar un possible precedent de cara a la resta de sentències que en aquesta matèria estem a l’espera”. Requena ha afegit a més “que és de justícia felicitar i agrair la tasca del departament jurídic municipal així com el treball dels assessors externs que han ajudat amb este cas”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − diecinueve =