L’Alcúdia de Crespins prepara l’agenda del mes de març amb tallers i exposicions

Al llarg del mes hi haurà tres exposicions: una dels alumnes de l’IES, una altra sobre dones gitanes i altra sobre l’escola al llarg del temps
El dia 8 es realitzarà la lectura del manifest en la C/ 8 de març i a la vesprada s’entregaran els premis del segon concurs de relats

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins inicia aquest dijous la programació del mes de març. Al llarg de tot el mes es realitzaran diversos tallers, activitats i exposicions per a commemorar i reivindicar el Dia de la Dona.

Encara que la primera activitat que es durà a terme serà dimecres que ve dia 27 de febrer amb l’exposició “No em toques el Whatsapp”, l’agenda començarà, de forma oficial, el divendres dia 1 penjant la bandera del 8 de març. Aqueix mateix dia a les 18.00, a la Sala Generalitat, tindrà lloc el conta-contes “Stop a la Violència de Gènere”.

Per a la segona setmana hi ha programades altres dues activitats. La primera d’elles, el taller “Dona Capaç” per al dia 6 a la Sala Generalitat de 17.00 a 19.00 hores, i la segona, la lectura del manifest del Dia de la Dona el divendres dia 8 al carrer 8 de març de la localitat de l’Alcúdia de Crespins. Aquest mateix dia a la vesprada, a les 16.30 hores, es farà el lliurament dels premis del segon concurs de relats del Dia de la Dona a la Sala Generalitat i també es projectarà un vídeo commemoratiu del dia en què han participat diversos col·lectius del municipi.

Seguint amb la programació, els dies 13 i 14 es realitzarà un taller sobre igualtat i apoderament amb els alumnes de 4t, 5é i 6é de primària del CEIP La Sénia mentre que el dia 15 es presentarà, a les 18.00 hores a la Sala Generalitat, l’exposició fotogràfica cedida per l’associació de dones gitanes ROMI de València. Aquesta exposició podrà visitar-se fins al dia 20 de març.

Finalment, però no per això menys important, es realitzarà un altre taller sobre igualtat i apoderament amb els alumnes de 3r de l’ESO de l’institut del municipi i l’exposició “L’escola al llarg de la història” el divendres 22 a les 18.30 a la Sala Generalitat. Aquesta mostra podrà visitar-se fins al divendres dia 29 de març.

La regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Maite Juan, ha destacat, en primer lloc, “la nodrida programació que realitzarem al llarg de tot el mes de març i estarem al mateix nivell de la programació que vam fer l’any passat”. Sobre els tallers que es realitzaran tant en el CEIP com en l’IES, la regidora ha manifestat la importància de realitzar-los “ja que és en aquestes edats quan hem d’inculcar-los una cosa tan important com la igualtat real entre els homes i les dones”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − cinco =