Troben el cadàver de Miguel Gomar, desaparegut el 23 de desembre a Benigànim

G.M. Xàtiva, 27 de desembre de 2021

Se suspenen les labors de cerca ja que segons fonts policials en el matí de hui dilluns a aparegut el cos sense vida de Miguel Gomar, més conegut com «Miguel del Roc», desaparegut just abans de la Nit de Nadal a Benigànim. El cos sense vida a sigut trobat en una de les batudes que portaven ja organitzant durant diversos dies Guàrdia Civil, Policia Local i veïns.

El lloc de la troballa a sigut a Manuel, a uns 16 quilòmetres de benigànim, on va ser vist per última vegada, muntat en la seua moto i amb casc roig, encara és prompte i hi ha molt poques dades, ja que es desconeix el motiu de la defunció. El cas ha passat a les mans de la Guàrdia civil de València.

Miguel portava desaparegut des de dijous passat 23 de desembre

Policies locals, guàrdies civils i veïns de Benigànim han estat treballant el les labors de rastreig a la recerca d’un veí d’aquesta localitat desaparegut des de dijous passat 23 de desembre.

L’home absent és Miguel Gomar Almiñana, de 65 anys i conegut al poble com Miguel del Roc. va marxar de la seua casa a les huit del matí del dijous i conduïa una moto Derbi Variant de color verd amb casc roig. Vestia un pol gris, pantalons vaquers i sabatilles esportives blanques.

Després de diverses hores sense tornar a la seua llar ni possibilitat de contactar amb ell, la seua família va alertar de la desaparició i va denunciar el cas.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 16 =