Tres medalles per al Club Natació Xàtiva en el XII Campionat Autonòmic Màster d’estiu

Els dies 1 I 2 de juny es va celebrar el XIII Cto. Autonòmic Màster d’Estiu Comunitat Valenciana.
Aquesta competició va tindre lloc en la Piscina Municipal Descoberta de 50 m. El Tossal d’Alacant. En aquesta competició van participar 876 nadadors pertanyents a 51 clubs de la FNCV i d’altres federacions nacionals.
Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Pilar García, Andrea Domingo, Maica Santana, Alba Alandete, Chiara María Della, Carlos Molina, Olivier Martínez, Pepe Barbera

Els màsters del Club Natació Xàtiva van competir en diverses proves individuals de les diferents categories màsters aconseguint uns bons resultats aconseguint pujar al podi en tres ocasions:
Pilar García va ser segona i medalla de plata en les proves de 50 m. papallona; així mateix en la prova de 200 m. estils va aconseguir la medalla de bronze.
Maica Santana va aconseguir la medalla de plata en la prova de 200 m. braça.
En la classificació general el Club Natació Xàtiva tranquil en el lloc 31 amb 152 punts.

4a Jornada Lliga Pre-Benjamín

El dissabte 1 de juny es va celebrar la quarta jornada de la Lliga Pre-benjamí en la Piscina Municipal Coberta de Gandia. En aquesta competició van participar 105 nadadors pertanyents a 13 clubs de la província de València.
Els nadadors del Club Natació Xàtiva que van participar van ser:

Pre-benjamins (2016): Matéu Sanjuan
Pre-benjamins (2015): Corina Borreguer i Erik Cosme

En la quarta jornada els Pre-benjamins del 2016 van competir en les proves de 50 m. braça i 25 m. papallona. Els de 2015 ho van fer en les proves de 50 m. braça i 50 m. papallona.
Els nadadors Pre-benjamins de Xátiva van aconseguir millorar dels seus temps, aconseguint unes bones classificacions entre elles el segon lloc de Corina Borreguer en 50 m. braça amb un temps de 52”72.