L’Associació de Travel Bloggers de la Comunitat Valenciana celebra el seu 7é aniversari a Xàtiva i reuneix bloguers de tota Espanya per a conéixer la localitat.

03/06/2024. Aquest cap de setmana, Xàtiva ha acollit l’esdeveniment de l’any per a l’Associació Valenciana de Travel Bloggers: el seu 7é Aniversari. La capital de la comarca de la Costera ha sigut protagonista en xarxes socials des del divendres i fins al diumenge gràcies a la difusió dels creadors de contingut que han aconseguit més de 500.000 usuaris i prop de 6,5 milions d’impactes.
Aquest Aniversari ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, de Xàtiva Turisme i ADEXA, així com amb el suport i la presència d’entitats importants del sector viatges, com ara la companyia aèria KLM, Baleària Ferri, IATI Segurs, Civitatis, Rusticae, Lonely Planet, HolaFly, Gijón, Metricool i People Sapiens.
Els assistents van gaudir de les diferents propostes culturals que ofereix Xàtiva com el tour de Torres, Cuevas i Llegendes, La Xàtiva dels Borja, o la ruta de l’aigua com a activitat sostenible. També van tindre oportunitat de provar les tradicions culinàries de la ciutat com l’arròs al forn a través d’un xou cooking i tast de cerveses artesanals.
El moment més destacable del 7é Aniversari de Travel Bloguers va ser la Gala Oficial de Premis celebrada a la Casa de la Cultura de Xàtiva, amb la presència de Raquel Caballero, de Xàtiva Turisme. I presentada pel prestigiós explorador Manuel José Carpintero, un dels 50 exploradors més influents del món.
Així mateix, durant la gala, Juan Carlos Garijo i Rosalía Arenas del blog “Veure, sentir i viatjar”, van realitzar una xarrada viatgera sobre la seua aventura a Àfrica amb un Land Rover Defender del 93 durant 20 mesos.
Després de la ponència, la gala va continuar amb el lliurament de premis que organitza l’Associació de Travel Bloggers de la Comunitat Valenciana, on es reconeix la qualitat en el contingut de viatges creats en els seus blogs i xarxes a través de 5 categories:

Els guanyadors van ser els següents:

● Premi Millor Relat de Viatges.

○ 1er Premi: Diario de una vividora

○ 2º Premi: AnaBMón

○ 3er Premi: El viaje de los Elefantes

● Premi Millor Guia de Viatges.

○ 1er Premi: Las Sandalias de Ulises

○ 2º Premi: Viajar Engancha

○ 3er Premi: El viaje de los Elefantes

● Premi Millor Article de contingut de Comunitat Valenciana.

○ 1er Premi:Datils & Tours

○ 2º Premi: Vaya viajecito

○ 3er Premi: This is Travel, not Tourism

● Premi Millor Foto de viatges.

○ 1er Premi: This is Travel, not Tourism

○ 2º Premi: Miss Circunstancias

○ 3er Premi: Modo Traveller

● Premi Millor Vídeo de viatges.

○ 1er Premi: Cámara en Ruta

○ 2º Premi: Hoy Viajamos

○ 3er Premi: Modo Traveller

Com cada any, l’Associació va atorgar el “Premi Valors CVTB”, a l’Associació Amics del Carrer, un premi simbòlic, que reconeix la labor de l’ONG per difondre esperança, optimisme i alleujament a persones sense sostre.
A més, va haver-hi també sortejos de la mà de People Sapiens amb roba tècnica, Rusticae amb dues nits d’allotjament i un viatge a Gijón.
Per a finalitzar el cap de setmana a Xàtiva, el diumenge els assistents van degustar la gastronomia de la localitat en el restaurant Ca Conxa i van assistir a la processó cívica Corpus Christi.
Els bloguers i influencers de viatges van estar publicant en les seues xarxes socials sobre les rutes, gastronomia i els encants de Xàtiva sota les etiquetes #CVTB7, #XàtivaEnamora i #PremiosCVTB7
El llaç entre Xàtiva Turisme i l’Associació de Blogueres de la Comunitat Valenciana ha sigut un gran èxit. Els milions de seguidors i lectors dels bloguers assistents han pogut conéixer les meravelles de la localitat valenciana.

No hay comentarios

Dejar respuesta