Tot a punt per a les festes de Sant Antoni de Canals

El municipi de Canals ultima els detalls per tal de celebrar les seues festes patronals en honor a Sant Antoni. Després de la presentació de la Festera de Gràcia Infantil, Melina Sancho, passat dissabte, dijous s’encetaran les IX Jornades Santantorianes a les 10:00h en l’esglèsia parroquial que continuaran durant la vesprada de divendres. A més, divendres s’obrirà també la Fira artesanal a l’avinguda Vicente Ferri.

presentacio-festeraEl dissabte tindrà lloc l’acte de presentació de la Festera de Gràcia, Carmen Salvador Arnau, a les 20:00h al pavelló Ricardo Tormo. Prèviament, pel matí, es celebrarà la trobada de boixets i continuarà la fira artesanal.

El diumenge es celebrarà una missa en sufragi dels festers difunts i per les intencions dels festers vius a les 10:30h; a les 13:30h hi haurà dinar de germanor dels festers; per la vesprada es rebrà a les bandes de música participants al Festival de Bandes de Música de Sant Antoni que tindrà lloc a les 18:30h al pavelló municipal.

Dilluns es procedirà al lliurament de la Foguera a les 20:00h amb posterior sopar popular. Els dies grans de la festa seran dimars 16 amb el Dia de la Foguera, dimecres 17 amb el Dia de Sant Antoni; i dijous 18 amb el Dia dels Parells.

festera-de-gracia-canals

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + 2 =