La Llosa de Ranes acollirà les II Jornades de Saxo

La Llosa de Ranes es convertirà els dies 27 i 28 de gener en seu de la música de saxòfon, amb les II Jornades del Seiklus Ensemble. Un esdeveniment organitzat per la Fundació Sanganxa, la formació Seiklus Ensemble, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l’Ajuntament.

Aquestes jornades comptaran amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professor de reconegut prestigi internacional. Mariano García i Jordi Fuster, seran els professors convidats per a aquesta segona edició.

A més, hi haurà activitats per als alumnes de grau elemental, així com xerrades, conferències, tallers, grups de càmera i concert. Tot açò, cercant sempre oferir la màxima qualitat, però amb la vessant lúdica que sempre està present en els projectes de la Fundació Sanganxa.

Com a activitats complementaries el curs comptarà amb un concert del Seiklus Ensemble, amb els professors convidats com a solistes, en el que tots els alumnes tocaran una peça junt als professor. També es realitzarà una exposició de saxòfons Selmer i accessòris Vandoren. A més, un tècnic de Taller Sanganxa estarà dissabte pel matí a disposició dels participants que vulguen revisar gratuïtament el seu instrument.

El concert tindrà lloc el dissabte 27 de gener a les 19:30 de la vesprada en l’Auditori Mestre Vicent Tortosa. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + diecinueve =