Xàtiva amplia el seu pressupost en més de 657.000 euros gràcies a subvencions de la Generalitat i Diputació

La junta de govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat una modificació del pressupost de 2018 per generació de crèdits per nous ingressos. Així, l’Ajuntament incorpora la quantitat de 657.067 euros, el que suposa una ampliació del pressupost d’aquest any per damunt del mig milió d’euros. Els nous ingressos provenen, en la seua major part, de subvencions de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de València. El govern autonòmic rega les arques municipals amb 354.230 euros mentre que la Corporació Provincial aporta 290.830 euros. La resta, 12.007 euros, prové del Servei Estatal d’Ocupació.

Amb aquesta important injecció econòmica, es podrà iniciar, per exemple, l’execució del Pla Provincial d’Obres i Serveis aprovat en 2017, amb obres tan importants com la construcció d’un nou vial al polígon industrial, darrere de la Ciutat de l’Esport, que permetrà connectar la nova rotonda de la CV-58 -en fase de construcció- amb la redona de l’eixida cap a Novetlè. Així mateix, aquesta ampliació d’ingressos permetrà renovar la contractació dels agents de desenvolupament local amb què compta l’ajuntament.

El regidor d’Hisenda, Ignacio Reig, explica que «gràcies a l’amortització anticipada de préstecs duta a terme durant l’exercici 2017, ara podem incorporar una gran part d’aquestos diners a implementar la contractació de persones en risc d’exclusió social. El departament de Benestar Social podrà dotar el pla social en el present exercici fins a aconseguir un total de 48 contractacions que serviran per reforçar la brigada de serveis municipals, el servei de parcs i jardins, el personal auxiliar relacionat amb diferents serveis dependents d’Educació i la brigada d’agricultura».

No hay comentarios

Dejar respuesta