Texlimca lliura a l’Ajuntament de Canals 1.603€ per la roba recollida

L’empresa de reciclatge tèxtil atorga, com cada any, la xifra proporcional a la quantitat de quilos de roba arreplegats en Canals, en aquest cas 22.046 kg en 2018, 144 kg menys que l’any anterior.

Tal com figura al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Texlimca, i atenent a la seua política de responsabilitat social corporativa, l’empresa realitza donacions anuals a l’Ajuntament que s’inclouen al pressupost municipal corrent.

La roba usada està convertint-se cada vegada en un problema més greu com a conseqüència de la moda ràpida o de baix preu que genera més residus tèxtil. Segons les dades de Texlimca, el mitjana nacional de consum de roba és de 34 peces per habitant a l’any i sembla que va en augment.

Totes les campanyes portades a terme, així com el servei de recollida, manteniment i la resta de tasques que envolten aquestos contenidors són gratuïtes per al municipi i, a més, amb les dades del 2018, Canals ha aconseguit beneficiar-se de 1.603€. Per aquest motiu, és molt important que tots els veïns i veïnes siguen conscients de que aquest servei del qual disposem al poble és positiu per a tots, ara i en un futur.

Els usuaris tenen al seu abast 9 punts del municipi amb contenidors de Texlimca distribuïts per la localitat al c/Torreta, Av Jaume I, c/Dionís d’Hongria, c/Dr Saurina-Blasco Ibáñez, c/Venerable J.Fito, c/Diposit, c/Sant Joan de Ribera, c/Maestro Serrano i Aiacor.

No hay comentarios

Dejar respuesta