S’obri el termini per a presentar les candidatures a president/a de la Junta Local Fallera de Xàtiva

La Junta Local Fallera de Xàtiva obri el termini d’inscripció per a presentar les candidatures a president, presidenta, de la Junta Local Fallera.

Ahir a l’Assemblea de Presidents a la Casa de la Cultura, Jesús González i la junta executiva de la Junta Local Fallera de Xàtiva van dimitir dels seus càrrecs una vegada els 2 anys de mandat que figuren als estatus. Jesús va agraïnt a totes les persones que l’han ajudat a portar a terme aquesta tercera etapa, a partir d’aquest moment sobri un termini de 15 dies per presentar candidatures a president/a, una vegada finalitzat el termini el president nat convocarà una assemblea generar extraordinària, per tal d’escollir president/a.

El president serà elegit per assemblea General Extraordinària. Els candidats a President/a hauran de ser majors d’edat i, en el moment de la presentació de la seua candidatura, acreditar una activitat fallera a Xàtiva de, almenys, tres anys dins dels últims cinc i haurà destar censat el darrer any abans de la presentació de la seua candidatura.

En la corresponent candidatura es farà constar el nom de interessat, la comissió a què pertany i un breu esbós del seu programa.

Així mateix, ni en el moment de presentar la seua candidatura ni mentre dure la seua presidència, no ostentarà el càrrec de regidor ni estarà inclòs en cap llista electoral. En el cas que decidira presentar-se en llista electoral, devia dimitir del seu càrrec com a president de la JLF.

Per a presentar les candidatures hi han de posar-se en contacte amb Cèlia la secretària en funcions de la junta local fallera.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − doce =