Es crea el primer consell de la Infantesa a Canals

Els consellers/es representants dels col·legis de la localitat, van prendre possessió, a dels seus càrrecs en un acte celebrat al saló de sessions de l’Ajuntament de Canals, acte celebrat per grups, i amb totes les mesures Covid-19, tal com correspon.

L’alcaldessa, Mai Castells, junt amb la tècnica d’educació, encapçalaren aquesta trobada on els xiquets i xiquetes del consell de la infantesa reberen el primer document d’aquest organisme, l’esborrany del reglament, adequat per a elles i ells, amb el que poden començar ja amb la seua primera presa de decisions.

La primera edil els va explicar la satisfacció que, per a ella i l’equip de govern, suposa comptar amb aquest òrgan de participació, que dóna veu a les inquietuds i qüestions, que a les menudes i menuts del poble incumbeixen, a més Mai Castells volia agrair el treball del ja exregidor Vicent Tornero impulsor d’aquest consell, i que gràcies a la seua constància i esforç es hui una realitat al nostre municipi.

Cal recordar que fa unes setmanes ja es va presentar el logotip d’aquest consell, escollit per votació a xarxes i que per tant es va convertir en la imatge del Consell de la Infantesa.
Al mateix temps, es va fer entrega dels diplomes acreditatius, a la guanyadora del concurs i a les dues finalistes.

Ara ja, una vegada constituït el Consell, els primers representants es posaran a treballar en l’elaboració d’un reglament de funcionament.

Des de l’Ajuntament de Canals reiteraren la seua satisfacció per donar també veu als xiquets i xiquetes de la localitat, en allò que els importa i involucra. El bon funcionament d’aquest Consell, farà de Canals un poble amb futur i dinàmiques democràtiques, de tolerància i participació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + 18 =