La Mancomunitat La Costera-Canal participa en el projecte d’igualtat “Fem Xarxa. Fem Igualtat”

• Aquest seminari web s’emmarca en la tercera edició i podrà seguir-se en directe des de la pàgina web de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El departament d’igualtat de la Mancomunitat La Costera-Canal participa en el projecte “Fem Xarxa. Fem Igualtat”, un programa de formació i sensibilització amb perspectiva de gènere.

Es tracta d’una iniciativa sorgida de les mancomunitats que integren la Xarxa Valenciana d’Igualtat, que pretén facilitar als ajuntaments, entitats socials, empreses i ciutadania en general recursos i formació en línia.
La temàtica d’aquestes jornades trimestrals versa entorn de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, així com la prevenció i sensibilització de la violència de gènere i altres violències sexuals. Els objectius són integrar la perspectiva de gènere a les entitats locals, compartir coneixements i crear xarxes entre les persones professionals i agents socials que treballen en aquest àmbit.

El webinari organitzat per l’entitat supramunicipal serà dijous que ve dia 3 de juny a les 12: 00 hores. Estarà a càrrec de la promotora d’aquesta àrea Verónica Vaquero, i tindrà com a títol “Com la bicicleta revolucionà la igualtat de gènere”.

La presidenta de la Mancomunitat La Costera-Canal Mª José Tortosa, ha indicat que “el fet de triar aquesta temàtica resideix a fer arribar a la ciutadania, que la bicicleta va suposar un abans i després en la independència de la dona ja que va ser un vehicle cap a la llibertat de les dones del S.XIX”.

Per a accedir a la jornada és necessari inscriure’s amb anterioritat a través d’un formulari que s’habilitarà i que es difondrà prèviament a cada sessió.

No hay comentarios

Dejar respuesta