S’inicien les obres d’ampliació i millora del Centre de Salut de Navarrés

Aquestes obres permetran donar ús a la seua tercera planta, que romania diàfana fins al moment, i la convertiran en un nou espai assistencial amb capacitat per a albergar més serveis a la població amb major confortabilitat.

Amb una inversió inicial de 173.623 euros, l’obra adequarà l’espai per a albergar les consultes de la matrona, el gimnàs d’educació maternal, un petit magatzem, i una àrea aïllada per a la ubicació del nou equip electrogen que millora l’eficiència i prestacions de l’actual i el cost del qual (75.000 euros) no està inclòs en aquesta inversió en formar part d’equipament d’aquesta nova àrea.

Amb això el centre de salut de Navarrés a la Canal de Navarrés millora la seua infraestructura sanitària amb una inversió que supera els 248.000 en el present exercici.

Aquestes obres amplien l’espai assistencial en 244 m² que es distribueixen en un vestíbul, passadís, quart de residus, quart d’instal·lacions, magatzem, lavabos i un gimnàs de 72 m² annex a la sala d’espera i una consulta.

Durant l’any vinent i amb la consignació pressupostària prevista en el projecte de pressupostos de 2023, es preveu dotar de més mobiliari i equipament a aquesta ampliació d’espai assistencial en el Centre de Salut de Navarrés.

No hay comentarios

Dejar respuesta