Marcos Sanchis (PP) a Cerdà «la seua deixadesa és part de la culpa de la supressió del jutjat de violència de Xàtiva»

• El portaveu del PP recorda que «al gener es va publicar l’esborrany i estava el jutjat de Xàtiva, deu mesos després desapareix per-que un alcalde, el d’Ontinyent, ha treballat per a mantenir el seu jutjat i Roger Cerdà no».

• L’edil del PP indica que «mentre la consellera Gabriela Bravo es burla de Xàtiva dient que la solució és anar en taxi a Alzira, des del PP estem treballant i els nostres representants en el Congres, Senat i en les Corts Valencianes reclamaran el manteniment del jutjat».

• «Xàtiva sempre perd quan hi ha governs socialistes a l’Ajuntament, la Generalitat i el govern central, i ho diuen així les dades: en 1988 amb tres governs socialistes vam perdre 14 municipis del partit judicial».

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Xàtiva i candidat a l’alcaldia, Marcos Sanchis, ha demanat a l’alcalde de la localitat, el socialista Roger Cerdà, que «no escórrega el bulto» davant la supressió de les competències en violència de gènere del jutjat de Xàtiva, que passen a estar centralitzades a Alzira, perquè «el seu desistiment de funcions no defensant els interessos dels ciutadans de Xàtiva és part de la culpa de l’ocorregut».
El regidor del PP ha indicat que els populars s’han sumat a la moció unànime per a reclamar que es mantinguen les competències en violència de gènere en el jutjat de Xàtiva, tal com van mostrar en el passat ple municipal, però que això no és un «xec en blanc» i que «cadascun ha d’assumir la seua responsabilitat, inclòs l’alcalde».
Macos Sanchis ha explicat que «al gener ja es va publicar un esborrany de la distribució de jutjats de violència de gènere en el qual Xàtiva estava, però el d’Ontinyent no», però com relata el portaveu del PP «deu mesos després desapareix el jutjat de Xàtiva perquè un alcalde, el d’Ontinyent, ha treballat per a mantenir el seu jutjat, i Roger Cerdà no».
«És més, el govern municipal d’Ontinyent es felicita públicament del resultat aconseguit I quin ha fet l’alcalde de Xàtiva? Absolutament res mentre un govern socialista tant en la Generalitat com en el Govern d’Espanya li feien el llit i li llevaven el jutjat com en un joc de trilers en el qual només surten perjudicats les víctimes de Xàtiva i de tota la comarca i els seus advocats defensors», ha subratllat Marcos Sanchis.
El regidor del PP ha indicat que «mentre la consellera Gabriela Bravo es burla de Xàtiva dient que la solució és anar en taxi a Alzira o que s’ha assabentat ara de la supressió del jutjat, des del PP estem treballant i els nostres representants en el Congrés, Senat i en les Corts Valencianes reclamaran el manteniment del jutjat de violència de gènere a Xàtiva».
Marcos Sanchis ha assenyalat que «Xàtiva sempre perd quan hi ha governs socialistes a l’Ajuntament, la Generalitat i en el govern d’Espanya, i ho diuen així les dades: en 1988 amb tres governs socialistes en el consistori, la Comunitat Valenciana i el Govern, vam perdre 14 municipis del partit judicial. Ara, en la mateixa situació, amb tres governs socialistes, perdem les competències en violència de gènere».
«Perden les víctimes, perden els advocats amb major dificultat per a fer el seu treball, i perd el conjunt dels ciutadans de Xàtiva, i mentre no podem deixar de pensar que Xàtiva ha estat la moneda de canvi del PSOE per a intentar ajudar als socialistes a Ontinyent per la seua irrellevància en aquesta població», ha conclòs Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta