Arriba el primer cap de setmana amb actes destacats. Aquest dissabte, a les 18.00 h. A l’Església de Sant Francesc, la “Festa de la Vespra”, i celebració de l’Eucaristia. Organitza la Confraria de l’Entrada de Jesús a Jerusalem “La Burreta”. A les 19h, les diferents bandes de tambors de les confraries xativines iniciaran el recorregutdes des de la Pl. Trinitat, s’iniciarà la desfilada de totes les Bandes de Tambors i Timbals de les Confraries de la ciutat i l’Acadèmia Rytmus, que seguirà per Montcada, Pi, Matilde Ridocci, Corretgeria fins a la Pl. Calixte III (Pl. la Seu), on se celebrarà l’Acte d’Anomenada a la Joventut cap a la Setmana Santa. Demà 2 d’abril «Diumenge de Rams» a les 12 h. En la Insigne Església Col·legial Basílica de Santa María, Benedicció de Palmes i Ramos. A continuació s’iniciarà la solemne «Processó de les Palmes» per l’itinerari de costum.

Hui dissabte després de la Tamborada, a la nit, a les 22.30 h. Trasllat de la imatge de clavaris del Santíssim Crist de la Flagel·lació “Senyor de La Columna” que eixint des del núm. 20 del carrer Trobat, domicili de la Clavariesa Sra. Rosa-María García-Chamón Cervera, seguirà per Sant Jacint Castañeda, Porta i Pl. Santa Tecla, Pl. Espanyoleto, Pl. La Bassa, C. i Pl. Sant Francesc, Montcada, Pl. Trinitat, C. i Pl. Santa Ana, Selgas, Pintor Russinyol, fins al núm. 10 del carrer Àngel, domicili de la Clavariesa entrant Sra. Adriana Esteve Benavent. Acompanyaran: la Banda de Tambors de la Confraria del Sant Sepulcre de Moixent i la Banda de la Societat Musical “La Nova”.


Dia 2, Diumenge de Rams

A les 12.00 h. En la Insigne Església Col·legial Basílica de Santa María, benedicció de palmes i rams. A continuació s’iniciarà la solemne “Processó de les Palmes” per l’itinerari de costum, amb assistència de fidels i la Confraria de l’Entrada de Jesús a Jerusalem amb la seua imatge titular, popularment coneguda com “La Burreta”. Acompanyaran: el Grup de Percussió de l’Acadèmia Rytmus, la Banda de Tambors de la Confraria, i la Banda de la Societat Musical “La Nova”.

A les 19.30 h. Processó Penitencial de la Confraria de la Puríssima Sang de Crist i Ntra. Sra. de la Soledat, processó denominada de “Les Torxes”, portant la imatge titular de la confraria: el Santíssim Crist de la Palma, que eixint del núm. 7 de la Pl. La Bassa, domicili de la Clavariesa sortint Sra. Mª. Teresa Deu Conca, seguirà per C. i Pl. Sant Francesc, Montcada, Pl. Trinitat, Pl. i C. Santa Ana, Selgas, fins al núm. 15 de la Albereda Jaume I, domicili del Clavari entrant Sr. Antonio Balaguer Montaner. Acompanyaran: el Grup de Percussió de l’Acadèmia Rytmus i Motet del Stm. Crist de la Palma.

A les 22.15 h. Trasllat processional de la imatge de clavaris de Ntre. Pare Jesús Nazareno, que eixint des del núm. 20 de la Pl. La Bassa, domicili de la Clavariesa sortint Sra. Gracia Rovira Granero, seguirà per C. i Pl. Sant Francesc, Montcada, Vallés, Mossén S. Urios, Portal del Lleó, Baixada del Carme, Acadèmic Maravall, Maulets, Pl. País Valencià, Pl. Pintor Guiteras, Pare Claret, República Argentina, Carlos Sarthou, Albereda Jaume I, fins al núm. 10 de la Porta Sant Francesc, domicili de la Clavariesa entrant Sra. Ana María Canyada Martí. Acompanyaran: el Grup de Percussió de l’Acadèmia Rytmus i la Banda de la Societat Musical “La Primitiva Xativina”.

A les 24:00 h. La Confraria del Silenci, adscrita a la Congregació del Santíssim Crist del Carmen, celebrarà el seu Acte Penitencial “Processó del Silenci”, que eixint des del núm. 10 del carrer Cerdán de Tallada, domicili de la Clavariesa sortint Sra. Concepción Lorente Rodenes, seguirà per C. República Argentina, Baixada de l’Estació, Albereda Jaume I, Pl. La Bassa, Pl. Espanyoleto, Pta. Sant Jordi, Pintor Jacomart, l’Om, Caputxins, fins al Calvari Baix, on es resarà una oració, i a continuació seguirà per C. Santa Teresa de Jornet, fins al núm. 7 de la Pl. l’Almassera, domicili del Clavari entrant, Sr. Luis Antonio Ferri Lluch. Acompanyarà una timbala del Sant Sepulcre.

Consulta tota la programació de la Semana Santa Setabense ací. Programa Semana Santa

No hay comentarios

Dejar respuesta