Sergio Francés d’Ontinyent nou tècnic del CF Racing Xàtiva

La directiva del Club de futbol Racing Xàtiva , va presentar en la vesprada del dimarts 5 de juliol, al seu nou tècnic, que ocuparà la banqueta de «La Murta» durant la temporada 2016/2017. Sergio Francés, natural d’Ontinyent està molt il·lusionat amb el nou projecte de la capital de La Costera.

El tècnic amb titulació nivell 3 i capacitat en àmbit nacional, té gran experiència en la categoria de Segona regional, ja que ve d’aconseguir un importantíssim tercer lloc amb el CD Albaidense en el grup XI en la temporada passada. A més va aconseguir l’ascens de Segona regional a Primera regional amb l’Aielo CF en la temporada 2012/13.Destacar el seu pas per la Primera regional com a entrenador de l’Olleria CF i l’Aielo CF.

La directiva del club, va aprofitar l’ocasió per a anunciar la seua nova campanya d’abonats i patrocinadors amb el lema de «SentimentVerd» en el que prompte estaran a la a la venda els seus abonaments per a disfrutar de la temporada 2016/17 des de només 10€. Tota la informació es podrà trobar en la web oficial del CF Racing Xàtiva:www.racingxativa.com ‪#‎BenvingutSergio‬ ‪#‎SentimentVerd‬ ‪#‎SomRacing‬‪#‎SomXàtiva‬

diaridigital-racing

No hay comentarios

Dejar respuesta