Xàtiva recorda que continua obert el termini per a les ajudes en matèria d’Igualtat

El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 15 de juliol


La regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, recorda que encara està obert el termini per optar a les subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat per a l’exercici 2016, que convoca la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Dites subvencions es troben especificades a la resolució de 22 de juny de la Vicepresidència de la Generalitat. El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 15 de juliol, i la documentació ha de presentar-se per via telemàtica.

Aquestes ajudes, dirigides a entitats que treballen en aquest àmbit, pretenen finançar programes i projectes d’igualtat i inclusió de col·lectius com el poble gitano, programes d’igualtat per a lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals;  programes que contribuïsquen al benestar de les famílies, programes de defensa i promoció de la diversitat familiar o programes d’atenció a les víctimes de violència d’odi.

En el mateix sentit, des de la regidoria s’ha volgut recordar, que falten pocs dies perquè concloga el termini per demanar altres subvencions del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, dirigides a xicotetes i mitjanes empreses per a la implantació de mesures per avançar en igualtat salarial de dones i homes per a 2016. El termini per a la presentació de sol·licituds de les subvencions del ministeri, finalitza el proper 8 de juliol. Les bases es troben recollides en la resolució del 15 de juny, de l’Institut de la Dona i per a la Igualtat d’Oportunitats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 2 =