Cartes dels lectors: Hui ens escriu Cris Soler de Xàtiva

Voldria fer una crítica sobre l’estat dels carrers de Xàtiva.

Dissabte passat un home va caurer un bac per culpa dels bolardos que hi ha al carrer. No es podrien substituir per altre element més visible? Ja ha passat altres vegades. Esta vegada va ser a la plaça la Bassa però també ha ocorregut a la zona de la plaça la Seo i és sobre tot perillós per a la gent major.

Pel que a qui corresponga que prengua algun tipus de solució sobre aquest tema. Xàtiva és una ciutat molt bonica però esta plena de bolardos, de tots els tipus i models, però els baixets són els pitjors per que no es veuen i són un perill per als vianants.

Gràcies per la seva atenció.  Una veïna de Xàtiva que vol a la seva ciutat


Si vols exposar les teves opinions sobre els temes actuals més controvertits aquesta és la teva secció. … Potser no coneguin aquesta cita: “Que el teu aliment sigui la teva única medicina”

La carta al director és un tipus de carta d’opinió escrita pels lectors de periòdics o revistes i dirigida al director per expressar la seva opinió sobre alguna notícia d’actualitat, o bé, per denunciar o recolzar algun fet. Les cartes al director es caracteritzen per mostrar la valoració de l’opinió pública i els lectors sobre temes d’interès general, així com les seves opinions, denúncies i inquietuds.

No hay comentarios

Dejar respuesta