Selenia Pla aconsegueix dos ors en la tercera prova del Circuit Nacional de Parabádminton

El passat cap de setmana la localitat de Toledo va ser l’epicentre del parabadminton nacional amb la disputa de la tercera prova del Circuit Nacional de Parabádminton on va participar l’esportista del Club Bàdminton Xàtiva Selenia Pla.

La jugadora xativina va competir en la prova d’individual femení SL4 i en la de dobles mixt SL4 i a causa de la indisposició del seu company no va poder prendre part en la categoria de dobles inclusiu. Iniciem el repàs amb la prova d’individuals on Selenia va tornar a trobar-se en la final a Cristina Sánchez De Lechina, però en aquesta ocasió l’esportista del C.B Xàtiva va saber mantenir la calma i aplicar el pla de joc correcte per a anotar-se el primer set per 21-12, en el segon l’esportista andalusa va saber contrarestar el joc de la xativina i posava la igualtat després d’imposar-se per 11-21. Es va arribar al tercer i definitiu set on Selenia va tornar al camí marcat en el primer set per a després de 48 minuts de trobada tancar el partit amb idèntic resultat que en el primer dels sets i d’aquesta manera fer-se amb la medalla d’or.

En la jornada de tarda del dissabte va ser torn de la disputa de la prova de dobles mixt SL4 on en aquesta ocasió Selenia va formar parella amb el jugador del C.B Athlos, Manuel García. Una vegada més en la final es van veure les cares amb la parella andalusa formada per Ivan Segura i Cristina Sánchez De Lechina. La trobada es va decantar després d’una gran igualtat del costat de Manuel i Selenia que després de 35 minuts van tancar el partit en dos sets per 21-16 i 21-17. I la xativina es va penjar el segon or del dia.

Campus estiu parabadminton.

Un estiu més la localitat castellà manxega de Toledo acollirà una nova edició del Campus d’estiu de parabádminton que es desenvoluparà entre el dimarts 25 de juliol al diumenge 30 de juliol i que va comptar amb una nodrida representació d’esportistes de la modalitat de parabádminton nacional, entre ells l’esportista del C.B Xàtiva Selenia Pla.

La jugadora xativina s’exercito al costat dels seus companys a les ordenis dels diferents membres del staff de parabadminton de la Federació Espanyola de Bàdminton (FESBA) en diverses sessions de treball que van abordar tant els aspectes tècnics com tàctics.

Selenia Pla continua acumulant formació i experiència per a continuar creixent com a esportista.

Redacció: Javier Alcázar Tomás.
Fotografies: Cedides Selenia Pla Mompó.

Agenda esportiva

4 Nations Parabadminton International 2023

Des del 2 al 6 d’agost es disputarà en la localitat anglesa de Sheffield el torneig 4 Nations Parabadminton International 2023 que reunirà un total de 222 esportistes de 37 nacionalitats diferents. Entre ells, esportista del Club Bàdminton Xàtiva Thomas Wandschneider que serà present en el quadre d’individual masculí WH1 i en el de dobles formant parella amb el seu company habitual Rick Cornell Hellmann.

No hay comentarios

Dejar respuesta