Sanitat invertirà 2,5 milions d’euros en l’Hospital Lluís Alcanyís

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, va anunciar, durant la seua visita d’ahir a Xàtiva, una inversió de 2,5 milions d’euros per a la reforma i posada al dia durant aquest mateix 2017 de l’hospital de dia per a malalts de càncer de l’hospital Lluís Alcanyís.

L’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, ha explicat que “era una notícia que esperava i que tenia moltes ganes que es confirmara. Només podem estar tremendament agraïts. Per als malalts de càncer de les nostres comarques és una mesura absolutament necessària. Necessitem dignificar el tractament dels pacients oncològics que requereixen una atenció especial”.

Aquest pressupost va dirigit especialment a renovar el servei d’hospital de dia de la unitat oncològica, encara que també inclou una aportació per a dotar de nou equipament i tecnologia a Lluís Alcanyís (1,34 milions d’euros) i altres actuacions d’eficiència energètica i adequació de rampes d’accés.
La consellera també va informar de que ja s’ha publicat l’adjudicació dels subministres tecnològics que havien quedats molt antics i desfasats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × uno =