Sanitat inverteix més de 500.000 euros en la millora de cinc consultoris del Departament Xàtiva-Ontinyent

• El pla d’ajudes a la millora de consultoris dedica més d’un terç del seu pressupost a municipos del Departament.

• Les actuacions es duran a terme en els consultoris de Quatretonda, Lloc Nou d’En Fenollet, Montaverner, Montesa i Genovés.

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent a través del pla PIAC (pla d’intervenció arquitectònica en consultoris) de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha concedit ajudes per valor d’un total de 559.924 euros per a la millora dels consultoris de Quatretonda, Lloc Nou d’En Fenollet, Montaverner, Montesa i Genovés.Les ajudes tenen un caràcter bianual per als exercicis pressupostaris 2023-2024.

L’objectiu d’aquestes ajudes és la millora de les infraestructures sanitàries assistencials de titularitat municipal que alberguen serveis, equipament i professionals de Sanitat.

Per a accedir a aquestes ajudes els ajuntaments titulars del consultori han de presentar el corresponent projecte recollint totes les millores que es pretenen realitzar en el centre de la seua titularitat.

Amb aquesta ajuda, els ajuntaments podran executar aquelles actuacions que comporten una intervenció arquitectònica en els seus consultoris sempre que comporten la reforma, reparació, restauració, rehabilitació així com treballs de manteniment i conservació d’aquestes instal·lacions sanitàries.

L’import que el PIAC concedeix en total al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent suposa més d’un terç del total concedit per a tota la Comunitat Valenciana que íntegrament és d’1.491.505 euros i que ha permés portar l’ajuda a 24 municipis valencians, cinc d’ells en el Departament Xàtiva-Ontinyent.

No hay comentarios

Dejar respuesta