Reunió amb Sanitat sobre el nou centre de salut de Xàtiva

Xàtiva,d’abrilde 2024.- L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, junt a la regidora de Sanitat, Xelo Angulo, s’ha reunit a València amb el director general de Gestió Econòmica, Contractació i Infraestructures de la Conselleria de Sanitat, Pedro Manuel López. A la reunió també ha assistit el gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Juan Manuel Campos, així com altres directius del àrea i personal tècnic de l’Ajuntament i Sanitat.

Durant la reunió s’ha abordat l’estat actual del nou centre de salut previst per a la zona est de la ciutat. Segons ha informat el director general, la redacció del projecte del centre de salut està adjudicada i a l’espera de signar el contracte amb l’UTE que ha resultat adjudicatària, tràmit que s’espera que es produïsca en el transcurs de les properes setmanes.

Tenint en compte la complexitat dels processos administratius que contempla la legislació vigent, i a falta d’una major concreció que oferirà el futur projecte de construcció, l’horitzó temporal on cabria preveure l’inici de les obres se situaria cap a la tardor de 2025, amb un termini d’execució d’un dos anys aproximadament.

En la reunió s’ha acordat l’inici d’actuacions auxiliars, com ara la planificació del muntatge del centre de salut, així com mantenir oberta la interlocució amb l’Ajuntament per a una adequada coordinació de les actuacions entre ambdues administracions.

No hay comentarios

Dejar respuesta