Unanimitat de tots els grups Polítics en el plenari de la Mancomunitat la Costera- Canal

· En la sessió, els vocals del ple de l’entitat intermunicipal, que encara no l’havien fet, van prendre possessió del seu càrrec.

Xàtiva, 9 d’abril de 2024 – El dimecres passat dia 3, es va celebrar el ple ordinari de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal, marcant un hito en termes de participació i consens, reflectint així una notable sintonia entre els diversos grups polítics representats.

Amb un quòrum excepcionalment alt i una participació activa, es va donar inici a una sessió que es va caracteritzar per l’harmonia i la col·laboració. En un gest que subratlla la cohesió i la confiança mútua entre els participants, totes les decisions preses durant la reunió van ser aprovades per unanimitat, destacant la voluntat comuna d’avançar en els assumptes que afecten els municipis mancomunats.

Sobre aquest tema, el president de la Mancomunitat, José Luis Gijón, va expressar la seua satisfacció pel clima de diàleg i enteniment que va prevaldre durant la sessió «l’alta participació i el consens unànime reflectixen el compromís de tots els municipis de treballar junts en benefici de la ciutadania. Esta reunió demostra que, quan ens unim darrere d’un objectiu comú, podem aconseguir grans avanços per als nostres pobles».

Entre els temes abordats a destacar, es va dur a terme la designació de la persona representant de la Mancomunitat en el Consell de les Dones de Xàtiva, evidenciant el compromís de promoure la igualtat de gènere i la participació de totes les veus en la presa de decisions, així com la ratificació de la separació voluntària de Bicorp.

No hay comentarios

Dejar respuesta