● Els envasos reciclables i d’origen renovable d’Hinojosa s’adapten a condicions extremes d’humitat i temperatura mantenint la qualitat idònia dels mariscos i peixos que es transporten entre continents

● Amb més de 75 anys d’experiència en el sector pesquer, Hinojosa continua posant el focus en els seus clients, en la innovació i en la contribució a un consum sostenible

● Productes com Halopack by Hinojosa i Sumbox, dirigits a tota la cadena pesquera i dissenyats per a estar en contacte amb productes frescos, seran algunes de les innovacions que els visitants podran conéixer en la fira

València, 09 d’abril de 2024. Amb més de 75 anys de trajectòria en el sector pesquer, Hinojosa Embalatge Group torna a la fira Seafood Expo Global, que es durà a terme del 23 al 25 d’abril a Barcelona. Després de l’èxit obtingut en 2023, el grup segueix compromés amb la innovació i la sostenibilitat en el desenvolupament de productes per a aquesta indústria.

La companyia, reconeguda pel seu enfocament innovador i la seua contribució al consum sostenible, compta amb un ampli recorregut com a productor d’envasos per al sector pesquer. En concret, la seua planta de Valladolid serà l’encarregada de presentar a Barcelona aquestes solucions que es caracteritzen per ser 100% reciclables i d’origen renovable, a més d’estar destinades a millorar la conservació i el bon estat dels aliments i, amb això, evitar el seu desaprofitament. Al costat d’això, exhibiran diferents formats de caixes innovadores optimitzades per a tota la cadena de la indústria alimentària pesquera, des dels productors fins a la gran distribució.

Aquest tipus d’envasos que desenvolupa aquesta planta val·lisoletana són capaces de suportar prop de 40 a 50 dies de navegació, exposats a temperatures que oscil·len entre 80 i -45 graus, i sotmesos a condicions d’humitat del 99.9% en el seu transport amb vaixell entre llargues distàncies. La seua capacitat de resistència i adaptació és, precisament, la que fa que aquest tipus d’envasos es convertisquen en una opció imprescindible per a l’embalatge de mariscos i peixos, garantint la seua frescor i qualitat des de la seua pesca fins a arribar a les taules dels consumidors de diferents parts del món.

Noves solucions que conserven la frescor dels productes

Hinojosa mostrarà caixes de congelació energèticament eficients per a la pesca salvatge i aqüicultura, permetent que el procés de congelació tant amb vaixell com en terra siga més breu. Al seu torn, solucions de xicotet format i gran qualitat d’impressió per a empreses de gran consum com les conserves estaran exposades en l’estand.

Altres solucions destacades són la gamma 360 Green Packaging. Halopack by Hinojosa, elaborat amb cartó certificat per FSC, resistent a la congelació, a l’aigua i a les altes temperatures i fabricat a partir d’energia 100% renovable, contribueix a la disminució de la petjada de carboni i a la reducció de plàstics d’un sol ús, concretament en un 80% enfront de les clàssiques safates de plàstic. I Sumbox, dissenyada per al transport de peix i marisc fresc. Es tracta d’un envàs 100% reciclable, estanca i impermeable que preserva l’excel·lència del producte en tot el seu recorregut, assegurant que les seues qualitats aromàtiques, gustatives i visuals romanguen íntegres.

A través de la seua àmplia varietat d’alternatives sostenibles, Hinojosa busca ajudar les empreses a promoure models de consum més respectuosos amb l’entorn del sector alimentari. Aquest compromís respon al desafiament necessari i urgent de reduir la contaminació per plàstics, un problema mediambiental significatiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta