Regressa el programa de rutes senderistes impulsat per la Mancomunitat

Aquest programa , que ocuparà el primer semestre de l’any, contempla cinc itineraris en L’Alcúdia de Crespins, Moixent, Barxeta, Montesa i Vallada. La finalitat d’aquestes rutes senderistes és promocionar els atractius dels municipis alhora que es fomenten els hàbits saludables.

Per tercer any consecutiu i fruit de l’èxit de les edicions anteriors, La Mancomunitat La Costera-Canal posa en marxa un nou programa de rutes senderistes pels diferents municipis que conformen l’entitat.

Les rutes ofertades es celebraran l’últim diumenge de cada mes, a excepció de la Vallada que serà dissabte i nocturna, amb eixida a les 9:00h des de la porta de cada Ajuntament, on els assistents podran gaudir d’aquelles localitzacions i paratges naturals més destacats del nostre territori.

Les persones interessades en participar s’hauran d’inscriure de manera prèvia a través del formulari que hi ha a la pàgina web de la Mancomunitat, www.lacosteracanal.es o telefonant al 674 348 771.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa,“ ha apuntat que “L’objectiu és el donar a conèixer les diferents rutes i paisatges que tenim als nostres pobles, per tal de posar-les en valor també com un dels atractius turístics que tenim a la nostra comarca, al mateix temps que potenciem l’esport i gaudim de la natura”.

CARTELL-RUTES-SENDERISME.700-2019-1


En Castellà

Regresa el programa de rutas senderistas impulsado por la Mancomunidad

• Este programa, que ocupará el primer semestre del año, contempla cinco itinerarios en L’Alcúdia de Crespins, Moixent, Barxeta, Montesa y Vallada.

• La finalidad de estas rutas senderistas es promocionar los atractivos de los municipios a la vez que se fomentan los hábitos saludables.

Por tercer año consecutivo y fruto del éxito de las ediciones anteriores, la Mancomunidad La Costera-Canal pone en marcha un nuevo programa de rutas senderistas por los diferentes municipios que conforman la entidad.

Las rutas ofertadas se celebrarán el último domingo de cada mes, a excepción de Vallada que será sábado y nocturna, con salida a las 9:00h desde la puerta de cada Ayuntamiento, donde los asistentes podrán disfrutar de aquellas localizaciones y parajes naturales más destacados de nuestro territorio.

Las personas interesadas en participar tendrán que inscribirse de manera previa a través del formulario que hay en la página web de la Mancomunidad, http://www.lacosteracanal.es o llamando al 674 348 771.

La presidenta de la Mancomunidad de Municipios la Costera-Canal, Mª José Tortosa, ha apuntado que “El objetivo es el dar a conocer las diferentes rutas y paisajes que tenemos en nuestros pueblos, para ponerlas en valor también como uno de los atractivos turísticos que tenemos en nuestra comarca, al mismo tiempo que potenciamos el deporte y disfrutamos de la naturaleza”.

No hay comentarios

Dejar respuesta