Xavi Vidal candidat a encapçalar la llista de Compromís a l’Ajuntament de Xàtiva

Xavi Vidal Torrella ha presentat oficialment la seua candidatura a encapçalar la llista de la coalició a l’Ajuntament de Xàtiva. Vidal ja havia mostrat el seu desig de concórrer a cap de llista en la corresponent assemblea del seu partit, el BNV, i ara ho fa en la de Compromís.

El candidat ha expressat que el seu projecte té dos objetius. En clau interna, sumar les diferents sensibilitats que hi ha al si de Compromís en el municipi per conformar un equip de treball eficient basat en el debat i el consens. L’altre objetiu, ja en clau municipal, es de portar el seny a l’Ajuntament. Deixar de banda la lluita de poder que han protagonizat durant aquesta legislatura PSOE i EU, i treballar amb totes les veïnes i veïns progressistes de forma coordinada i amb el consens com a eina bàsica. Segons Vidal, totes les coses que es facen a l’Ajuntament han de ser fruit de tot l’equip de treball.

Vidal ha declarat que “tant interna como externament a Compromís, ja és hora de deixar de perdré el temps en coses que no interessen a els veïns i veïnes de Xàtiva i parlar de projectes, d’oportunitats”. Per a Xavi Vidal la clau està “a aconseguir que Xàtiva siga una ciutat atractiva on la gent vulga viure. Amb qualitat de vida, bons serveis socials i comercials, i una bona oferta cultural. Per tot això fa falta un projecte estratègic que no existeix, perquè al PSOE només li interessa perpetuar-se a l’alcaldia”.

Durant els pròxims dies, el candidat establirà contactes amb els altres dos candidats a primàries, Ferran Minguet i Empar Penadés, per tal d’establir vies d’entesa i confluència.

No hay comentarios

Dejar respuesta